ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев към Бултрасите: Благодарим ви!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:50 / 14.05.2012Коментари (86)13182
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив изказа своята подкрепа към привържениците на отбора по-време на най-важния мач на "канарчетата" с Любимец спечелен с 1:0. По този повод ръководството излезе с изявление в официалния сайт към бултрасите.

Ето какво гласи и то:

Ръководството на ПФК БОТЕВ изказва своите благодарности на "жълто-черната" публика за безупречното поведение и подкрепата по време на двубоя с Любимец! Привържениците на най-стария футболен клуб в България доказаха, че могат да бъдат над провокациите и не се подадоха на изкуственото напрежение, създадено от домакините в седмицата преди мача.

Бултрасите за пореден път бяха дванадесетият играч на тима и помогнаха на футболистите да се чувстват като у дома си. Публика и отбор отново бяха едно цяло и това бе в основата на ценната победа, постигната срещу пряк съперник на неговия терен. Вярваме, че всички ботевисти заедно ще направим и последните три стъпки към заветната цел - завръщане в елита на българския футбол.

Клубът благодари и на служителите от ОД на МВР Пловдив и ОД на МВР Хасково за съдействието, професионализма и организацията на реда по време на футболната среща!

САМО БОТЕВ!

Още по темата: общо новини по темата: 16
15.05.2012
13.05.2012
12.05.2012
11.05.2012
11.05.2012
11.05.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
вси4ки села обиколихме...краино време е да видим и Европа...
+12
 
 
Хайде да ни е честит новия автобус! На късмет да е и много успехи с него!
+10
 
 
Голям смях с тези комплексарчета. Уикипедия е свободна ИН енциклопедия, която може да се редактира от всеки един регистриран потребител. Със същата лекота някой надъхан буфер може да напише, че въпросния мач се е играл на Маракана и са присъствали 200 000 души, а после десетките бобгейчета да копи/пействат и сами да си вярват!
+11
 
 
Има за какво да ни благодарите,с оглед представянето на отбора и ръководство този сезон.Имаше доста моменти в които бяхте доста безотговорни,феновете го изтърпяха,правеха се разни и разнообразни експерименти,феновете ги изтърпяха и тях.Последният мач беше под всякаква критика и мисля че го спечелихме ФЕНОВЕТЕ,АКО не вкарате отбора в А-група няма да има подкрепа ами ТОЯГА.Ръководство се сменя,БОТЕВ е безсмъртен и с него сме израснали,така че си заслужете правото да ръководите най стария клуб и да имате нашата подкрепа
+10
 
 
Ботев е религия и нищо не може да откаже феновете му да го подкрепят! Стягайте се момчета имате 3 мача до завръщането в ''елита'' ,а след това ще празнуваме !!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 14.05.2012 г.
+8
 
 
Ние феновете ще ви благодарим ако отбора влезне в А група. Иначе ще стане страшно за всички вас от ръководството.
+14
 
 
Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре, заедно дори в ада ние ще го следваме!
+21
 
 
Имам един въпрос към обичайните заподозрени Бобгейчета: Имате много добър отбор, играете финал за купата, борите се за медали и ЛЕ... за к'ъв Х. пак киснете тук? Толкова болни мозъци няма. Взех един ваш фен на мача в Любимец и той след мача ме попита: А как така цял мач не се сетихте да изпеете нещо против нас? Представяте ли си колко болни мозъци сте?
на 14.05.2012 г.
+11
 
 
Този mannoli да не е превъртял от дрога На мача в София с Ловеч бях студент и присъствах там и публиката беше около 5000 човека Момче бегай у психиатрията
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: