ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Премиерът открива двете нови игрища на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:13 / 25.04.2012Коментари (22)7149
© Plovdiv24.bg
На 29 април 2012 година от 12,00 часа на стадион "Лаута" в Пловдив ще се проведе приятелска ФУТБОЛНА СРЕЩА между аматьорския футболен клуб "Бистрица" /София/ и сборен отбор от ветерани на "Локомотив" Пловдив. Срещата ще протече в две полувремена от по 35 минути на официалния терен на спортен комплекс "Лаута". Рефер на срещата ще бъде международния съдия Атанас Узунов. Организатори на спортното състезание са Областна администрация -Пловдив, община Пловдив и ФК "Локомотив" - Пловдив.

За първи път в Пловдив се организира футболна среща с участието на министър-председател. Тимът на "тигрите" /"Бистрица"/ ще участва в срещата със състав според картотеката си. Капитан на тима, с № 13 ще играе министър-председател Бойко Борисов. По време на играта ще му партнират и представители на държавната и местна власт в Пловдив - Здравко Димитров - областен управител; д-р Христо Грудев - заместник-областен управител; Иван Тотев - кмет на Пловдив и Живко Тодоров - кмет на Стара Загора. "Тигрите" ще играят с екип, ушит специално за срещата - небесносиньо с бели райета и с герба на Пловдив.

Отборът на "Локомотив" - Пловдив ще излезе на терена с треньор футболната легенда Христо Бонев и с традиционния черно-бял екип. В състава на "железничарите" са включени бивши футболисти на "Локомотив", сред които Аян Садъков, Едуард Ераносян, Георги Фиданов, с №7 ще играе президентът на клуба Константин Динев, както и Емил Велев, старши треньор на отбора. 

Преди футболната среща премиерът Бойко Борисов ще открие двете нови игрища, изградени към спортен комплекс "Лаута". Едното е маломерно, с изкуствена настилка и с размери 50/30 метра. Второто е стандартно игрище с размери 100/67 метра, с електрическо осветление и е построено изцяло със средства на клуба. 

Малкото е изградено със средствата от община Пловдив, които с решение на Общинския съвет бяха предназначени за закупуване на билети . С решение на фенклуба парите бяха пренасочени за изграждане на игрището с мотива, че феновете на "Локомотив" могат да си купят билети, с което да подкрепят любимия си отбор. 

На церемонията ще присъстват всички деца от детско-юношеската школа на клуба и най-верните привърженици на черно-белия тим.

Още по темата: общо новини по темата: 14
07.10.2013
12.10.2012
05.10.2012
26.09.2012
19.09.2012
14.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
На тоя не му ли се разви китката от рязане на ленти ?
0
 
 
Борисов идва в Пловдив за да реже ленти... Посещението в Пловдив е основно заради откриването на "Римски стадион" , но защо да не направи още малко ПР с едно мачле и 2 допълнително отрязани ленти за игрищата ни...
+6
 
 
Супер игрище за тези, толкова заслужили деца и юноши от всички гарнитури. Браво на всеки, който е допринесъл за терена. Кметът на Тракия - Костадин Димитров направи и ще прави всичко необходимо за подобряването и изграждането на парк и комплекс Лаута ! Благодарим ти, Коце !
+7
 
 
Политиката си е политика. Някои харесват, други не харесват Борисов. Различни хора, различни мнения. Примиерът идвайки на нашия стадион, подпомага нашата кауза. Уважава едно събитие, което ни вълнува. Трябва да се гледа какво е добре за Локомотив, а не кой харесва Бойко и кой не. Който не го харесва да не гласува за него следващите избори. Сега за Локомотив е добре Премиера да разбере, че за нас стадиона, осветлението и т.н. са важни и да помогне с каквото може.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Някои,вместо да си гледат отбора,започнали да се изказват кой се слага на властта.Бързо се забравя,когато кончето П.С.помогна за оставането в елита,а сега ги държи най-голямата марионетка на ДПС.Всеки да си гледа отбора,а нищо толкова странно не би се случило,ако Бойко играе футбол на Лаута.Все едно,когато Ботев изградят базата на Коматево,той няма да дойде и там ли?Спрете да се пените толкова,че е смешно вече.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Когато някой те уважи е редно поне да си благодарен!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: