ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (9)
Илиан Илиев иска в Левски резерва на Ботев и бивш голмайстор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:44 / 10.04.2012Коментари (20)4915
© Plovdiv24.bg
Наско Курдов може да се завърне на "Герена" още това лято, след като попада в полезрението на новия треньор на Левски Илиан Илиев
Подписалият с Левски треньор Илиан Илиев въобще не кротува начело на Берое (Стара Загора), независимо че официално започва работа на "Герена" след края на сезона.

Варненският спец вече е дал списък с играчи, които спортно-техническото ръководство на "сините" трябва да му осигури за началото на лятната подготовка. Topsport.bg научи от свои сигурни източници, че листата на Илиев са повели едни от най-доказаните български голаджии през последните години.

Нападателите Атанас Курдов от Ботев (Пловдив), Цветан Генков от полския Висла (Краков) и Мартин Камбуров от китайския Далиен, са футболистите, които би трябвало да водят "синята" атака от лятото.

Новият силен човек в Левски - Иво Тонев, е обещал да провери какви са вариантите за привличането на последните двама от изброените играчи, още повече, че им беше и шеф в Локо (Сф).

Илиан Илиев пък е в напреднали преговори с "машината за голове" на Ботев от миналата година Атанас Курдов. Школованият в Байер (Леврекузен) пловдивчанин изглежда, че е най-близо до подпис с Левски, тъй като още през зимата е бил на крачка от трансфер в Берое.

Курдов със своя бунтарски нрав отпадна и от сметките на Костадин Видолов за утрешния сблъсък във Варна със Спартак. Клауза в договора му сочи, че ще коства на новите спонсори на Левски 200 000 евро, но вероятно сумата ще се коментира от преговарящите страни.

Цецо Генков пък почти сигруно напуска Висла, защото поляците признаха, че финасовото им дередже граничи с катастрофата и трябва да спасяват положението, като се разделят със скъполатените си чужденци.

Все още няма информация как вървят и дали въобще са тръгнали преговорите с Мартин Камбуров, когото Тодор Батков направи четири неуспешни опита да присъедини към "синята идея".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако го искат наистина, плащат те сега нали уж са богати и го взимат. Не вярвам на тях да им откаже още повече при нас явно не можа да се наложи. Което е жалко между другото много се разчиташе на него.
+2
 
 
Не трябва да гоним младите си и перспективни играчи. Особено в посока шопските "евробойци". Където и другаде да иде ще му пожелая успех, само не и при говедата. Цял живот са живели на гърба на пловдивските отбори и обират всички купи с наши пловдивски играчи в съставите си. СТИГА ВЕЧЕ. БАСТА.
-2
 
 
Сега ще ви разкажа една случка с любимия на всички ви звезделин,разказвал съм ви и други но май не ги четете но то си е за вас.Та отбора е на лагер в поморие,обядват всички в един ресторант целия отбор яде ,първо второ трето, звезди не пипа нищо ,питат го какво става защо не яде мълчи и се сърди и така няколко пъти накрая звездата излиза и си купува дюнер?????!!!!!Това достатъчно ли е или искате още Курдолюбци?
-4
 
 
няма физика Насенцето не е лош но... не сериозен е мислиси че е голям футболист а какво е направил стана голмайстор на В група срещу селата айде да не се лъжем ако не беше Ботев и В група насенцете щеше да играе в сокол марково цял живот в Левски няма да искара и година ако става на въпрос Георги Христов беше по добър но какво стана след левски
+1
 
 
СУПЕР ТЪП ХОД на ръководството!Сега ще чакаме на изпърдяния ''терминатор'',които на мача с нафтата се правеше на луд и не искаше да вкарва,ама го търпяха,защото сигурно много слуша!
+5
 
 
И какво като дойде догодина и ни вкара два гола тогава пак ще питаме какво става.Не му е чепат характера ами той пръв видя разкри и разкритикува онези двамата бездарници.Ама от ръководството вместо да си признаят нарочиха него защото им каза някой истини в очите за цялата псевдо селекция.
+4
 
 
Вместо Наско трябва да си ходи някой от ръководството.Не знам как може така лесно с лека ръка да освобождаваме млади и переспективни играчи преди да сме изградили що годе някакъв отбор с пенсийте докарани от онази бездарна влашка муцуна или от псевдо ,,хера" Хубчев ли ще играем в А група.
+7
 
 
Кога стана треньор, кога го взеха, че и взе да иска. Нищо няма да изкара... 6 месеца.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Виктор Николов отново спечели шампионата по картинг на писта "Лаута"
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Юношите на Ботев сгазиха Етър за едно полувреме
Ботев може да загуби седмата позиция
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: