ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шок! Реферът на Литекс - Локо бил родом от Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 09.04.2012Коментари (38)9933
© studiodechev.com
Таско Тасков сам си призна, че е родом от Ловеч дни преди мача за Купата между Литекс и Локо Пд
Невероятен скандал избухна два дни преди полуфинала за Купата на България между Литекс и Локомотив Пловдив. Реферът на мача в Ловеч Таско Тасков сам си призна, че е родом от града на люляците. 

Иначе Таско Тасков е бивш футболист, но контузии го отказват рано. Има над 100 мача в "Б" и "В" група. Облича екипите на "Академик" (Св), "Конелиано", "Спартак" (Пл) и Дунав. Недоумява обаче защо всички го смятат за кадър на "червените".

"Играл съм за "Левски" и за ЦСКА, а съм роден в Ловеч - абсолютно неутрален - разказва Тасков в интервю за bgreferee.org.

"Изкарах близо 3 години в школата на "армейците", но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски. Иначе съм от Троян, където съм израснал и където живеят родителите ми. Бях само на 12 години, когато дойдох в София. Приеха ме в школата на "Левски", три години тренирах на "Раковски" и една на "Герена", завърших и спортното училище. После преминах в ЦСКА, където станах шампион със старшата възраст, а треньор ни беше Борис Гаганелов. Тогава играехме двойка нападатели с Димитър Бербатов. Двамата спяхме в едно бунгало в Панчарево, а на тренировки винаги бяхме двойка на упражненията. Треньорите често ни даваха за лош пример, защото много се лигавехме. Митко обаче бързо се оправи и вижте докъде стигна. Спомням си, че веднъж му подарих футболни обувки и той много се зарадва. И досега поддържаме приятелски отношения", разкрива Таско.

Последно Тасков свири на Локо при победата над Лудогорец с 1:0. От Локо заявиха за Plovdiv24.bg, че не се притесняват от назначението.


Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не съдията няма да е от значение ако играта ни тръгне.Успех ЛОКО ПД И УТРЕ КЪМ лОВЕЧ.
+5
 
 
оби4айте локо и господ ще е с нас!!!!!! лове4 ще обърнем/
+4
 
 
Междувременно първите автомобили с фенове тръгват за селищата отвъд Балкана още тази сутрин, подготвяйки местните жители за черно-бялата фиеста в сряда на стадиона до Покритият мост на майстор Кольо Фичето. Квартал "Вароша" и заведенията в него трескаво се готвят да посрещнат хилядите пловдивчани преминали през "Беклемето" и троянският балкан, за да подкрепят "ОТБОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА" с култовият за майните рефрен... "ЧЕРНО-БЯЛА Е ЛЮБОВТА"!
+2
 
 
Като кажеш Георги Илиев какви спомени имаме с този човек,просто трудно е за описване.Такава радост и до ден днешен не съм изпитал още и годините колко бързо минаха.Мъчно ми е много ;(.
-2
 
 
Жалко, че в момента не ни е президент Георги Илиев! Той щеше да смачка това чорбарско лайно Таско Тасков, благодарение на което чорбата имат 6 точки повече в актива си! За съжаление Коко е мек и толерантен, а така в България не се достига до успех! Все пак Таско добре да помисли как свири, защото внимателно го наблюдаваме!
на 09.04.2012 г.
+9
 
 
Не е важно кой къде е роден.Важно е кой колко пари и къде ги дава! Да не мислите че тука става дума за фенски пристрастия ? Ако съдията беше пловдивчанин и ви заколи ритуално това би ли ив стоплило?
+19
 
 
момчета успех ви пожелавам Смачкайте ги тия Латекста к*р ЗА Таско И к*р ЗА Ловеч ДАНО ДОНЕСЕТЕ КУПАТА В ПЛОВДИВ успех Момчета
+5
 
 
хайде сега - под вола теле ще търсим. То от тези, които не са излизали от Ловеч, 80% са от цска и левски, пък какво да говорим за Таско.
+8
 
 
Много важно от къде е това мекотело !!!!!! ...Аз пък съм родом от Пловдив ! Да припадат там и да внимават да не спрат да им снасят кокошките от стрес в сряда ! Наркоманските схеми на Ганчев е време да спрат. Нашите футболисти са на ход...ние си знаем работата на трибуните! Ловеч ще си леят куршум !
+10
 
 
Боли ме фара от къде е тоя селяк!!! Тея дебили са наши
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: