ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
"Парадайс данс" с 3 приза от държавния открит турнир в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 19.03.2012Коментари (0)763
©
Пореден голям успех - титла и 2 сребърни медала, спечели пловдивският клуб по спортни танци "Парадайс данс" от силния открит държавен турнир по спортни танци в София през уикенда. Надпреварата бе организирана от столичния клуб "Амаранд" и родната федерация по спортни танци и беше валидна за кръг от турнира за купата на България.

Със силно представяне в столицата и на стандарт, и на латина се отличиха трите пловдивски двойки Цветан Минев - Елена Иванова, Николай Василев - Виктория Бозукова и Борис Орешков - Десислава Джоглева. Те не само се класираха на финала, но и заслужено намериха място на почетната стълбичка на победителите.

В многобоя на всички танци Орешков-Джоглева станаха първи в клас 15D, Василев-Бозукова - втори в клас Е в групата до 13 години, а Цветан Минев и Елена Иванова - вицешампиони също в клас Е, но при 11-годишните.

Последната танцова двойка спокойно можеше да стане и шампион в своя клас, защото разликата в показателите с първите бе минимална, но съдията по ограниченията имаше претенции към сценичните им костюми.

При юношите старша възраст Илия Кючуков-Таня Минева от "Парадайс данс" също намериха място на финалите, но изненадващо останаха четвърти в многобоя.

"Доволна съм от представянето на клуба. Борихме се за първите места във всички класове, защото нашите двойки видимо израстнаха от миналата година", коментира главният треньор на "Парадайс данс" Гергана Жекова.

Надпреварата в София събра в столичната зала "Христо Ботев" в Студентски град най-добрите български танцьори от всички клубове в страната. В турнира се пуснаха близо 100 танцови двойки. Състезанието носеше на участниците точки за преминаване в по-горен клас.

Както е известно преди седмица на държавното първенство по спортни танци в столичната зала "София Арена Армеец" други представители на "Парадайс данс" обраха златните медали. Шампионски титли на България извоюваха Христина Иванова и партньорът й Георги Ганев в многобоя от 10 танца при аматьорите над 19 години, както и Виктория Мавракова, която заедно с Кристиян Йорданов бяха над всички в латиноамериканските танци при младежите. Двете двойки спечелиха и квоти за участие на световните първенства.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Григор Димитров преодоля квалификант и е на осминафинал в Рим
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: