ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала: Не съм еничар и не изневерявам на Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:02 / 17.03.2012Коментари (21)4487
© Plovdiv24.bg
Емил Велев, треньорът на Локомотив Пд, говори пред "Труд" ден след като отборът му изхвърли Левски с 2:1 от турнира за Купата на България.

- Г-н Велев, получихте ли вече оферта от шефо­вете на Левски, както ка­захте след мача?
- Това са глупости и спеку­лации. Просто се шегувах по повод на писанията през седмицата, че може да се върна на "Герена".

- След мача нахлухте на терена с вдигнати ръце. Не се ли притеснявахте, че подобна реакция може да ви навлече главоболия с ултрасите на Левски?
- Отидох да благодаря на феновете на Локомотив, че ни подкрепяха мощно. Просто исках да се пора­двам заедно с футболистите си и нашите фенове. Няма за какво да се притеснявам. Абсолютно нищо не съм на­правил, с което да подразня синята агитка.

- Не се ли страхувате, че могат да ви нарекат "еничар" и да имате участта на Ясен Петров, обявен за "персона нон грата" в Бо­тев Пд заради ра­достта си след победата на Локомотив с 4:0 над "канарчетата" на "Лаута"?
- Смехотворно е да ме сравняват с Ясен Петров! Не се чувствам и не съм еничар, защото никога не съм изневерил на Левски. Ни­кой няма право да ме нари­ча "еничар", защото всички знаят какво съм дал на Лев­ски. А и Левски е клубът, който ми е дал всичко във футбола!

- Сега гонехте ли личен реванш срещу някого от Левски?
- За реваншизъм и дума не може да става. Единстве­ният мотив, който ме воде­ше, беше желанието за по­беда.

- На "Лаута" по-спокой­но ли се работи, отколкото на "Герена"?
- Всички знаят какви са очакванията, свързани с Левски, и в това отноше­ние на "Лаута" е по-спокой­но. Но амбициите и в Локо вече се вдигат. За мен е нор­мално да има напрежение навсякъде. Свикнал съм да работя под голямо напре­жение.

- Има ли разлика в отно­шението на сините и черно-белите фенове към вас?
- Когато бях треньор на Левски, не ми бе приятно от обидите по мой адрес от страна на част от сините за­палянковци. В това отноше­ние разликата е огромна - на "Лаута" още от първия мач публиката на Локо ме прие изключително радушно и взаимното уважение про­дължава досега.

- Недоброжелателите говорят, че правите това, което Коко Динев каже...
- По-добре питайте него! Аз мога само да припомня думите на Коко Динев при назначаването ми - каза, че Емил Велев е човекът, който отговаря за всички спортно-технически въпроси и никой друг. Оттогава нищо не се е променило. А г-н Динев се занимава с неговия бизнес и с издръжката на клуба.

- На полуфинала изли­зате в Ловеч срещу Литекс...
- Тежък жребий - пред­стои ни мач навън, далеч от непревземаемата крепост "Лаута" срещу опитен отбор като Литекс (Ловеч) и се­риозен треньор в лицето на Христо Стоичков. Вярвам, че можем да се справим и с това огромно препятствие и да достигнем до финал.

- Какво очаквате от пър­вия си треньорски сблъ­сък със Стоичков?
- Със Стоичков се позна­ваме от дълги години и сме приятели на всичкото отго­ре. Но в нашата професия като започне мачът вече ня­ма приятели, всеки иска неговият отбор да победи.

Източник: "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 1
17.03.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да си кажа честно и аз от начало бях резервиран към Велев,но още след победата над Литекс есенния сезон започнах да си променям мнението.Дано така да продължава.
Пея песен за лубимия си отбор
на 18.03.2012 г.
+3
 
 
За ония двамката Бианци и Бащата само мога да ви кажа,че не разбирате от футбол.Това което казва Кокала е самата истина и може би сме нямали такъв стабилен тренъор от доста време насам! Надявам се на мача с Лудогорец вече да скандираме името му :)))
+1
 
 
Успех Емо,давай в същия дух!И в Каварна пусни Цеков и Йорданов титуляри за да ни направиш кефа :)
+6
 
 
И аз мисля,че трябва да му се скандира името.Това,че е левскар,няма лошо,важното е,че отбора играе.И ако донесе купата,още по-добре.Успех Велев, и незабравяй,че ние ценим тези които милеят за нас/било то и левскари и др./Дай от теб-ние от нас!!!
+4
 
 
До момента наистина заслужава да чуе името си.Не зависело от него-пълни простотии.Аз поне не мога да си спомня друг такъв мотиватор и навит до крайност на Лаута.Изключвам Еду и Херо.
+3
 
 
Успех Кокал, направи така,че да останеш в сърцата ни.
+11
 
 
мисля, че е крайно време да агитката да почне да вика и неговото име : ))
+4
 
 
Голям си Кокал! Ако вземеш Купата завинаги ще останеш в сърцата на пловдивчани!
+7
 
 
КОКАЛА Е ГОЛЯМ! СТИГА СТЕ ГО ХРАНИЛИ ПО ТАКЪВ ДОЛЕН НАЧИН! ТОЙ НАПРАВИ ЛОКОМОТИВ ДА ИГРАЕ СИЛЕН И ДИНАМИЧЕН ФУТБОЛ!
+8
 
 
Виждам тук под мене някакви ,неадекватни коментарчета ...Невиждам Велев със нещо да ни обижда ,даже напротив ,всичко което е казал е така . Аз лично ,бях много резервиран към това че бе назначен за трениор на Локо Пловдив ,но като гледам до сега работата му ,просто няма какво да кажа ,без забележки....Разбира си я тая пущина . Това че е Левскар и това е отборът на сърцето му ,невиждам какво лошо има в това ,той дори и да не го каже на глас ,ние си го знаем ,но засега човека работи професионално и има дисциплина . Аз толкова години ходя на мачове ,толкова трениори ни се изредиха ,но това което виждам той да прави ,никой друг не го направи ,да неговорим ,че дава и възможност на по-младите да се изевяват .Успех му желая и дано ни зарадва със купата !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: