ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жребият определи Литекс - Локо Пд, Септември - Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 16.03.2012Коментари (111)10159
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив гостува в Ловеч на Литекс, а Лудогорец в Симитли на Семтември. Това определи жребият днес за Купата на България КТБ АД.

Полуфиналните двубои ще се изиграят на 11-12 април 2012 година.


Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жребият е труден,но на този етап лесно няма. Литекс са в по-добра форма от есента,но не са непреодолими. А и ние ако искаме купата и нещо повече в първенството трябва да се научим да побеждаваме и навън.Не може да се печелят мачове само на Лаута.Освен това в Ловеч няма публика , так че по отношение на подкрепата от трибуните , Локомотив ще бъде домакин.Успех на отбора.Финалът е съвсем реален!
-2
 
 
Сори пичове , ама ако Литекс не вземе купата няма да играе в Европа. Сами може да се сетите дали Стоичков ще пропусне тази възможност. И за мене жребия е нареден. Без да се заяждам този мач е бетон за Литекс.
+4
 
 
За пореден път ,нямаме късмет ,при жребия и ще трябва да се примирим .В момента Литекс не са непреодолими ,напротив ,Стоичков е слаб трениор ,стадионът им е добър за футбол ,така че съвсем реално можем да си ги отстраним. Всички да се стягаме за Пловдивският десант и напред ....Само Локо !! В Ловеч ще пристигнем...всичките пияни като г*з ..градът ще обърнем .....
0
 
 
Айде честито преди години и нас ни изпратиха в Ловеч на полуфинала.Просто ги е шубе от пловдиски отбори и това е,пък после ми обяснявайте че не било нагласено.Лудогорец шампион,Латекса с купата и много им здраве на другите.Гришата и Домушчиев имат най-много кинти,те обират каймака,за останалите много им здраве...
+3
 
 
Чувствата ми към Ботев са смесени. Имал съм добри години като юноша там, но в мъжкия отбор проблемите бяха доста. Няма как да имам сантименти, тъй като съм от Пазарджик, а и съм професионалист" "Няма да казвам изтърканите фрази за феновете на Локомотив. След мача с Локо София обаче бях много гузен от резултата и се изненадах, че когато поздравявахме агитката, чух само добри думи за мен и хубави пожелания за предстоящия мач с Черноморец. Тогава видях, че публиката на Локомотив е задружна и това ме впечатли" каза още Йорданов и добави, че рядко излиза по нощните заведения и не е фен на поп-фолка.
+3
 
 
Кофти жребии в предвид какви бяха алтернативите. Най-добре беше в Пловдив да се играе или да се гостува на Симитли.. Не се надъхвайте толкова, това е Литекс първо на Гриша Ганчев и второ на Стойчков. Нямат 12-ти играч на трибуната но имат 12-ти на терена (сещате се кой е). Успех , поне като не можаха нашите безхаберници да бият и да има дерби, нека пловдивски отбор иде на финал!
+2
 
 
Айдеее бием ги и тея ИЗВИНЯВАЙЙЙЙ.ЛОКО Е НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР В България ВЕ КОМПЛЕКСИРАНИ МИШОЦИ ВСЕ ТАЯ КОЙ ЩЕ НИ Е НА ПОЛУФИНАЛА.ИМАМЕ НАЙ-ДОБРИЯ ХАЛФ -ДАКСОН ,НАЙ-ДОБРИЯ НАПАДАТЕЛ ЗДРАВКО ,НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ТАНКО И ЮНЕС ,НАЙ-ДОБРИЯ ВРАТАР ИВАН ,РОДРИГЕС Е ба*ти КЛАСАТА ,ЗЛАТИНСКИ Е АБСОЛЮТНАТА МАШИНА НЯМА КОЙ ДА НИ СПРЕ УЕЕЕ ВКАРВАЛЬО ЩЕ ГИ ДУПЧИ ВСИЧКИ,КАТО БИЛЕТЧЕТА ЗА АВТОБУСА
+6
 
 
Всички в Ловеч ... Ако съдията ни реже и паднем ... всички на терена !!! Тоя път няма да ги оставим.
+2
 
 
всички в ловеч!само ЛОКОМОТИВ Пловдив!МАЧКАЙЙЙЙЙ НАРЕД!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: