ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Две титли за танцьорки на "Парадайс" (Пд) от държавното
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 12.03.2012Коментари (0)1166
©
Пловдивският клуб "Парадайс Данс" спечели две титли в последния, трети ден на държавното първенство по спортни танци в столичната зала "София Арена Армеец". Златните отличия бяха извоювани от Христина Иванова и партньора й от Георги Ганев (Импулс-Велинград) в многобоя от 10 танца при аматьорите над 19 години и от Виктория Мавракова, която заедно с Кристиян Йорданов (Импулс-Велинград) бяха над всички в латиноамериканските танци при младежите. Двете двойки спечелиха и квоти за участие на световни първенства.

В конкуренцията на 31 двойки на латина при младежите носителите на сребърни и бронзови медали от първите 2 дни на шампионата Костадин Василев и Екатерина Маркелова (Алекс-Пд) останаха едва 11-и, но възпитаниците на треньорите Ваня и Ангел Александрови са с 2 години по-малки от съперниците си. В същата възрастова група Коста Каракашян (Парадайс Данс-Пд) и Мария Глиндеман (Импулс-Велинград) завършиха на 15-о място на латина, а Самуил Кирков и Пепа Костадинова от "Сияна Данс" (Пд) са 28-ми.

Двойката на "Алекс" (Пд) Петер Спасов и Хана Петкова пък заслужава специален приз за постоянство в изявите и класиранията си, след като в неделя вечер спечелиха третия си комплект бронзови медали от държавното първенство. 14-годишните пловдивчанчета останаха трети и в надпреварата на стандартни танци при юношите старша възраст, където бяха изпреварени от Иван Караджов-Мона Виделова (Импулс 2008-Пазарджик) и Александър Георгиев (Средец-Сф) и Венцислава Бормалийска (Импулс-Велинград).

Извън финала на стандарт при юношите старша възраст останаха останалите 4 дуета на Пловдив и Асеновград, като най-добре сред тях се представиха Йордан и Гергана Георгиеви (Асеновец), които са седми. Николай Неделев и Дияна Чолакова (Алекс-Пд) завършиха на 12-о място, Борис Орешков и Десислава Джоглева (Парадайс Данс-Пд) са 13-и, а 14-и са Христеан Георгиев и Василена Стоянова от "Алекс" (Пд).

В комбинацията от 10 танца при аматьорите над 19 г. Георги Севриев и Златина Бочева (Сияна Данс-Пд) останаха девети, а далеч от битката за медалите и топ 6 останаха и четирите пловдивски двойки в многобой при юношите младша възраст.

Николай Василев и Виктория Бозукова (Парадайс Данс-Пд) са 13-, Христо Христов и Катрин Тепова (Алекс-Пд) - 15-и, Валери Радулов и Кера Станева (Сияна Данс-Пд) - 23-и, а Христо Трендафилов и Павлина Цончева (Парадайс Денс-Пд) - 24-и от общо 26 дуета.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Гришо преодоля японец за 99 минути, чака го още по-лесен съперник
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: