ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: Заслужено загубихме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:20 / 06.03.2012Коментари (7)2313
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов заяви, че Локомотив София напълно заслужено са си спечелили дербито. 

"Изпуснахме първото полувреме положения и второто Локомотив София ни победи. Първото полувреме беше прилично. Второто след, гола, момчетата просто не повярваха в себе си, че могат да обърнат мача и естествено, загубиха", заяви Узунов.

Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе, че е заслужено, заслужено е. Ама хората ги съмнява дали не е освен заслужено и доходно.
на 06.03.2012 г.
+3
 
 
Заслужено ми. Некадърници.
+6
 
 
Явно на полувремето на някои играчи,да ги наречем протежета,им е подшушнато да спрат да играят,за да могат ония лешпери да вкарат някой измъчен гол и да спечелят.Дано след мача с Черноморец не се налага на спешна среща между нас феновете и футболисти и ръководтели.
+1
 
 
давайте да искаме среща с тези некадърници няма да петнят нашта емблема до кога ще има подигравки колко още зареди тези като не искат да играят за локомотив почваме със децата и тва е стига вече взимат заплати лагери и всичко а ние какво ?
+9
 
 
Много тъжна картинка представлявахме вчера ...Незнам до кога ще играем такива мачове със Локо София ,Славия и Левски . Вече на колко мача присъствам ,на които нашият отбор изобщо не играе ,ами чака да му вкарат голове . Миналата година със Славия ,беше същото 3-0 никаква игра ,със Локо София пародия....те със 10човека ни биха 3-0 като двата гола ни ги вкараха със човек по-малко и при 1-0 Лазаров отново би дузпата във аут, със Левски ....какво да го коментираме ....Жалко ,много жалко и обидно ,за нас хората ,които си оставихме работата и станахме свидетели на всичко това ..Неможе една част от отборът да играе ,а другата изобщо да не е в час ,по известни причини ...И при двата гола ,особено при първия ,просто си ги оставихме да си вкарат . Та те първото полувреме ,нямаха удар в нашата врата ,да неговорим ,че последните 25мин. от първото полувреме ,не минаха центъра . Второто полувреме обаче ,спряхме да играем и резултатът е на лице . А защо спряхме ,аз незнам ,знаят можеби онези палячовци ,които след краят на мача побързаха ,да се наврът в съблекалните ,без да поздравят публиката ,която излъгаха . За съжеление ,всичко е за сметка на нас феновете и за това намаляваме със всеки изминал мач
+9
 
 
Как така заслужено ще загубиш бе.?Просто май спряха да играят а?Иначе не виждах как ще ни вкарат гол.Стига сте лъгали хората ,че със Зума ми писна от вас да ни пълните очите с прах.
+7
 
 
Ами да ,защото първото полувреме трябваше да е 0-0 ,а второто го видяхме 2,3 -0 Смешна работа ,то като неиграеш е ясно че заслужено сме загубили . Въпросът е защо този мач беше изигран по този начин
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: