ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нападател се предлага на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 30.01.2012Коментари (25)6946
©
Нападателят на Черноморец Георги Андонов е изявил желание да се завърне в Ботев Пд. 29-годишният футболист се е свързал с родния си клуб наскоро. Трансферът му обаче засега никак не е сигурен.

Спортно-техническият щаб на Ботев се колебае дали да го вземе от Бургас. През декември пловдивчани излязоха с оферта до Андонов, но той не бе удовлетворен от предложените му финансови условия, тъй като имаше вариант да заиграе в Казахстан за повече пари. Трансферът му там не се осъществи и нападателят остана на "Лазур".

От Ботев тогава имаха готовност да платят трансферна сума за него. Договорът на Андонов с Черноморец изтича след края на сезона. В края на миналата година двете страни се уговориха да възобновят преговорите през лятото, когато Андонов ще е свободен агент и ще му бъдат предложени по-добри лични условия. След като нападателят отпадна от сметките на треньора на Черноморец Димитър Димитров-Херо за пролетния полусезон, той е изявил готовност да изслуша нова оферта на Ботев.

Иначе Берое, за когото Андонов игра през сезон 2009/10, също има желание да го привлече, но старозагорци на този етап не са склонни да платят исканата трансферна сума за него. Черноморец няма да го пусне да си тръгне от Бургас, без да получи пари за него.

Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аз също смятам,че жоро може още много да даде на ботев и не виждам нищо лошо,че се е пробвал в чужбина за повече пари,но като гледам и на него бакалов ще му извърти същия номер като на какалов,муши,илиян йорданов и др.,които след като пробваха да се уредят в чужбина и не успяха им бе казано,че вече не били желани.за това и за други глупави решения,като това да докарат хубчев и др.,твърдо трябва да има промени в ръководството,в което има хора доказано провалили се и по времето на селския,които продължават и сега да си живуркат и да си интригантстват.
0
 
 
жоро има място във отбора той е израснал тук и винаги е добре дошъл аз говорих със него и той каза че не става въпрос за пари а за това че повечето наши фенове постояно го обиждат
+3
 
 
Нормално е на тази възраст да търси парите, все пак не му остава много време. Ако все още ни е нужен, невиждам защо да не му предложат старата оферта. Може да спестят малко пари от трансферната сума - все пак Бургазлии няма да разчитат на него и може да се съгласят на по-ниска цена.
+4
 
 
нека да си разтрогне договора с бургазлии и да дойде при нас като свободен агент, но да плащаме трансферна сума за футболист който с едното око гледа към казахстан където имало повече пари... No pasarаn
+2
 
 
нека дойде! ако играе добре, ще има място на терена, ако се излага ще си има само пред шкафчето в съблекалнята. лесно е, питайте Насето ;)
+2
 
 
Наско Курдов е в ужасна форма... Жоро ще ни е полезен. Трябвали ни играчи, които да се доказват, а не да искат пари... То хубаво, ама ни трябват и доказани играчи, които си имат семейства и да... играят за пари...видиш ли...така бил устроен светът.
-3
 
 
Според мен Георги Андонов ще ние е нужен сега.Добре дошъл в Ботев Жоро.Това ва си е мое мнение.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Деян Христов е класа над Жоро ,този сезон ще вкара над 10 гола, лично сьм го гледал.Всеки усети че има пари в Ботев и всичко иска да си идва срам и позор.
+2
 
 
Ей баси разбирачите!Тоя не искат,ония не искат третия го гонят.Ми Меси и Бензема май нещо се дърпат иначе да ги бяхме взели тях а?Да ви го тура в устата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: