ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милен Радуканов: Футболистите усещат какво е Ботев Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:35 / 28.01.2012Коментари (82)12358
© Plovdiv24.bg
Ден след победата над Септември с 4:0 в първата зимна контрола, отборът на Ботев Пловдив приключи подготвителния лагер в Сандански. В събота сутрин футболистите направиха възстановителна тренировка, след което се качиха на клубния автобус и отпътуваха за Пловдив, слагайки край на първия етап от подготовката. След заниманието старши треньорът на "жълто-черните" Милен Радуканов обобщи свършеното в Сандански и внесе яснота по няколко въпроса, вълнуващи привържениците на клуба в интервю за официалния сайт на "жълто-черните".

- Г-н Радуканов, каква е оценката Ви за първия подготвителен лагер, изпълнихте ли това, което бяхте планирали?

- Да, успяхме да изпълним предварителната програмата и съм доволен от старанието на футболистите в този период. За наша радост в Сандански разполагахме с добри условия и въпреки снега в последните три дни, свършихме това, за което бяхме дошли. Всички участваха пълноценно в тренировките, а най-хубавото е, че нямаме контузии на този етап.

- В края на лагера изиграхте и първата си контрола. Предвид това, че има умора във футболистите какво искахте да видите в нея?

- Нормално е да има умора. Като за първи мач искахме момчетата да покажат желание за игра, мотивация и борба по целия терен. Оттук нататък всеки един играч трябва да е готов да се бори за титулярното място и да го защитава във всяка една тренировка и всеки един мач.

- Завършихте лагера с 28 футболисти, в това число и помощникът Ви Стетльо Петров. Не е ли голяма тази бройка, ще има ли освободени?

- Ще има и то още преди лагера в Поморие, който започва във вторник. След него ще преценим дали да се разделим и с още хора преди да заминем за Турция.

- А може ли да привлечете нови играчи преди Анталия?

- Възможно е, но на този етап нямаме договорка с никого, затова да не изпадаме в подробности.

- Колко футболисти ще заведете на лагера в Турция?

- 24-25 човека.

- Доволен ли сте от селекцията до момента? Вписват ли се новите попълнения в колектива?

- Да, доволен съм. Радващото е, че всички момчета тренират много усърдно, осъзнали са каква е целта на Ботев и какво име е Ботев. Вече влязоха в колектива, бяха приети добре и работят на сто процента.

- Няколко думи за младите момчета, които бяха привлечени от Спартак... може ли някой от тях да пътува с отбора и за Анталия?

- Възможно е. Вратарят Росен Андонов със сигурност идва с нас, той ще бъде трети вратар на отбора през пролетта. За останалите момчета ще преценим след лагера в Поморие.

- Доволен ли сте от съперниците, които ще срещнете в контролите на турска земя?

- Хубавото е, че три от отборите там са от Висшите лиги на своите страни. Това беше нашата цел, да играем със силни противници, за да може да се подготвим по най-добрия начин за официалните мачове.

- Следите ли селекцията и подготовката на конкурентите на Ботев в Източната "Б" група?

- Разбира се, че се интересуваме от това, което правят основните ни противници. Следим медиите, а освен това използваме и наши източници, за да разбираме къде какво се случва

Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Mилене Ботев е символ на Пловдив.Радост и гордост за пловдивчани.Свободата ни направи единни.Лоялността ни дава сили.И с любовта която изпълва сърцата ни Ботев Пловдив никога няма да пъде сам.Сега и заинаги.На Колежа и навсякъде.Напук на душманите заради любовта на пловчаните.Ботев е религия за нас.И това си личи по посещаемостта и подкрепата.Няма по-голям от Ботев.Няма с по-голям от Ботев.
+6
 
 
Ей,долно племе са това клошарите!Колкото и да се напъват никога няма да стигнат нашите успехи!Пловдив винаги е бил жълто-черен.
+7
 
 
По-добре лайнутарите да пишат писма и предложения до Колумбия,за да им доставят "ангелски прах" на корем!Да побързат че треньорите им изсмъркаха страничните линии на лайнута!А от нас ще имат безплатни гранули!
+18
 
 
Циганията на Лаут Джамия край няма!Няма такова долно племе като тях!!!Само Ботев!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+16
 
 
отново интересни новини за пловдивския лйубимец то не бе6е публиката на локо е от малцинствата то не беше въл4о таксито то не беше зеки то не бе6е тренйор наркоман цирк резил за Пловдив без думи
+20
 
 
Нов собственик - ново ръководство - нов треньор - ново мислене - ето това е новата визия на БОТЕВ! Затова съм спокоен за бъдещето на любимия клуб! Просто...всичко е поставено професионална основа! Както трябва и да бъде! Затова БОТЕВ ще върви само нагоре!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+20
 
 
А на джамията усещали вкуса на дрогата и хазарта за сметка на юношите.Зулума(Свинаря) нямал нищо против!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: