ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шампионът на Армения иска стража на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:01 / 24.01.2012Коментари (63)11415
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Ботев Пд Армен Амбарцумян е обект на интерес от шампиона на Армения - Улисес (Ереван). 

Изпълнителният директор на клуба от арменската столица Гагик Галстян, цитиран от местните медии, обяви Амбарцумян като част от групата играчи, които ще дойдат на проби по време на третия лагер на отбора, насрочен за турския курорт Анталия. 

Първата част от подготовката на Улисес премина при домашни условия, а в началните десет дни от февруари те ще отседнат в база до река Уреки в Грузия. След това Улисес, който миналата година спечели първата си титла на Армения, ще се премести на турското средиземноморие.

"Знам, че такава информация се е появила в арменската преса, но няма такова нещо, обясни Амбарцумян, който през есента беше твърд титуляр в рамката на жълто-черните.

Улисес подготвя здрава селекция за добро представяне в квалификациите на Шампионската лига през лятото и се фокусира върху опитни играчи от по-силни първенства. 

Самият Амбарцумян пък има 8 мача за националния отбор на Армения.


Източник: "БТА"
Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
От 3 дни ни вест ни кост за сдружението....хахахах
+2
 
 
за да направим отбор за лига европа до 2 или три години , най много двама или трима от този отбор биха останали , пример лудогорец взимат черногорски национал имат французи и много добри бг футболисти .мача им с локо е 2 тв
+2
 
 
Много бих се радвал за Армандо, ако това е факт, въпреки че не ми се вярва. Той в интервю миналата година откровено си каза, че не се смята за голям вратар, че не е трениран правилно. Но той е голям МЪЖ. И за това е толкова ценен и обичан.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
От клуба категорично отказват да разкрият кои са игВВ­рачите, които ще бъдат освободени, тъй като лагерът в Сандански все още не е приключил и Милен Радуканов има на разположение още няВВ­колко дни, за да прецени най-добре тези, от чиито услуги ще се откаже. Според различни източВВ­ници обаче с най-големи шансове да не останат на стадион "Христо Ботев" са братята Байреви - заВВ­щитникът Владимир и халфът Димитър, както и офанзивният халф Ирфан Юсеинов - Арфата.-Това ако е верно значи,Радуканов е много зле!!!!Братя Bairevi са млади и талантливи и има много футбол в тях....Май си разчиства пътя за дъртите му транферцета...Имам чуството ,че в тоя тук има само някви пубери ,където знаят само да плюят!!!Говоря за феновете и на двата отбора;)Спрете се малко и гледайте реално на нещата не ма всяка статия да има по един куп лайна :( Стегнете се и гледайте реално и за доброто на футбола и не се плюйте а говорите с факти;)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Да върнем Илийката, докато не се наложил в морския клуб! Че ако Армандо си тръгне, оставаме с половин вратар (висок 1,65 м.) :)
+13
 
 
Пловдив си има любимец,но в никакъв случай не е кюстендилският Пришълец, а някои си въобразяват че е такъв за цял град без да си помислят че 60 процента смятат че Ботев е символ на Пловдив.А има и Марица,Спартак.Самозванци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: