ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов изгонил Киков заради Дуци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:57 / 12.01.2012Коментари (50)6630
© Plovdiv24.bg
Известният и като БГ-Мауриньо треньор на Ботев (Пловдив) Милен Радуканов започна да забърква скандали в първия ни 100-годишен футболен клуб, твърди Топспорт. Видинчанинът е нагнетил напрежение в съблекалнята, където показва и реваншизъм.

Срещу Радуканов изрева поливалентният футболист Стефан Киков, освободен от Ботев преди няколко дни по непонятни причини. 

"Махна ме, защото съм приятел на Дуци Симонович. Аз въобще не съобразих, че всъщност Радуканов бе изритан от ЦСКА от моя приятел и бивш треньор в Сливен. С Дуци си говорим по телефона почти всеки ден, но и за миг не съм се сетил, че Радуканов му има зъб.

Станало е така, защото нито веднъж Дуци не е споменал неговото име. На част от разговорите ми е ставал свидетел Светльо Петров, който пък и тук в Пловдив доказа, че е най-големият доносник, раждал се сред българските футболисти," разкри Стефан Киков.

30-годишният възпитаник на Ботев (Пд) е обиден на Радуканов и поради факта, че треньорът досега уж е показвал симпатии към представянето му на терена, както и влагането в тренировките.

"Бях контузен, когато Радуканов дойде в Ботев. Тренирах с него една седмица и имах дял за отстраняването на Черноморец за Купата. След този мач Милен ме прегръща, целува, само не ми бръкна в дупето от радост. Затова сега съм крайно огорчен, че ме отстрани по този долен начин. Защото аз не съм сополанко на 18 години, а доказал се футболист, който има претенции, че може да е полезен на родния си клуб", отсече Киков.

Футболистът вече е разговарял с шефовете Ангел Палийски и Марин Бакалов, за да си вземе неполучените заплати. Киков ще разтрогне с Ботев "по взаимно съгласие".

Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
А къде е Стефан Костадинов , Васко Василев , Манчев с неговите селски истории ... точно Стефан Киков е един от верните футболисти на Ботев помогна в труден момент за отбора ! БОТЕВ ВЕЛИК ОТБОР ... но с отвратително ръководство най-вече РАДУКАНОВ !
0
 
 
Честит Банго Васили на трибуна Аджисан!! Североизточната трибуна на големият селски отбор "Сдружението"!!Ай наздраве и с курбан чорба! Догодина - пак във ве-група!
+5
 
 
"Киков е юноша на Ботев и там прави своя дебют в мъжкия футбол. Той обаче не успява да се пребори за титулярно място в тима и е привлечен в Черно море, където също не успява да се наложи.Той преминава в Славия, но и там не успява да се наложи и преминава в Брестник." Не знам само от къде го изкара това самочувствие : " Защото аз не съм сополанко на 18 години, а доказал се футболист.. " Смешна работа е този Киков .. тъй като не си върши работата както трябва започва да върти интриги в клуба и не знам си още какво .. Детски работи !!! :)
+3
 
 
Не е честно Локуммотив да не честити празника на голямата си фенска маса! Господин Динев няма ли да направи една софра и да чествате заедно празника, после мазно да му поискате прошка и всички да му пожелаете нова изгора. както е тръгнал скоро ще си хване някоя рокаджийка само да не е Милена!
+2
 
 
Абе тва за дупето на тия буфери нещо много им хареса.На всеки коментар все за него говорят. Явно много си падат по тая работа.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Леките гараджийки от лайнута като чуха че на някого са бъркали в дупарината и веднага се наредиха на опашка тук уж че пускат мнения само и само и на тях да им излезе късмета!Явно бате им Зеки Байряма добре си е свършил работата и сега не могат без някой да не им бърка в клоаките.Бате им Коко е "сам сред вълци" и не може да се справи едновременно с фолк-певици и евтини гараджийки.Зеки Байряма излезе по-умен и си водеше цяла орда манафи и всички лайнутарски потурнаци бяха задоволени.Ще го търсят те този анадолски левент!За всички имаше вазелин на корем!
-3
 
 
Този Радуканов ме съмняваше още в Цска, прекалено близък приятел беше с Караджов.
-4
 
 
Това, което папагалите сами си правят, никой друг не може да им го направи! Всички играят за тях, само те - против себе си!!
-3
 
 
Сдружение от доносниц и бъркачти се по дупкитехахаха сопот-сдружение боталик сопот 2010хаха цирка е пълен!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Феновете на ЦСКА-София разграбиха билетите за реванша с Ботев
Централен нападател - цел №1 за Ботев
Юноша на Виста може да води атаката на Ботев срещу Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: