ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Общината ще проектира на свои разноски трибуна "Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 30.12.2011Коментари (36)7830
© Plovdiv24.bg
Стана ясно, че общината ще проектира на свои разноски трибуна "Бесика". По този начин ще се облекчи бюджета на Локомотив с около 40-50 хиляди лева. 

Освен това вече тече обществена поръчка за ново осветление на "Лаута", което да бъде готово за старта на следващия сезон.

Междувременно от Локо отрекоха, че Кирил Акалски ще се завърне на "Лаута". Както е известно юношата на Марица изпадна в немилост на "Герана" след като е трети избор при "сините" и бъдещето му в Левски е неясно. 
Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добра предновогодишна новина.Да се надяваме,че в най-скоро време този проект ще стане реалност.Искам да пожелая на всички локомотивци весело изкарване на новогодишната вечер и нека новата година ни донесе много поводи за радост с любимия отбор.
+2
 
 
абе папагали, на нас общината ни прави и маломерно игрище, а вие тогава взехте парите и ги изядохте и изпихте - сега какво искате? Да ви дадат пак....
+4
 
 
Пийняци и овчари, цял живот сте на държавна издръжка. Първо козирката на стадиончето, а сега и трибуната. ПОНЕ СИ ПЛАЩАЙТЕ НАЕМА НА ПОДЛЕЗА, клошари жалки.
+20
 
 
Ботевист съм...Първо искам обаче да Ви пожелая тая история с трибуната да я докарате докрай и не на последно място да се обърна и към нашите-а бе вие вместо да се радвате че все пак нещо се случва в нашия град пак търсите под вола теле...а иначе весело посрещане на Новата и в двата лагера и дано догодина пак да показваме на цяла България къде е истинското дерби
0
 
 
Значи нека да е ясно на феновете на двата отбора. Проекта за тринуба Бесика ще бъде финансиран от парите които ще останат за направа на осветлението на Лаута, които пък са държавни. От онези 950 000 лв. които получават и двата пловдивски отбора за стадионите си. Така че, всичко е по равно.
-3
 
 
Хахахаха, папагали, понеже са празници няма да ви нареждам, но бих желал да ви напомня, че има и друг живот извън нета, които е хубаво да водите от време на време, вместо да стоите тук и да бълвате злоба и минуси. Колкото до трибуната, това е страхотна новина, надявам се да се радваме и на нова трибуна за новият сезон :) Хайде със здраве и приятно изкарване на празника
+8
 
 
Аз не знам трябва да напишат една декларация до БТВ затова ,че снимат феновете на Локоту от ромски произход
-3
 
 
Дааа парите са от осветлението...минутка реклама за Кмета. Жълтата пасмина да не говори за подлеза, а да си спомни, как на стадиона им доскоро нямаше ток и вода...дори им бяха заключили пералнята. Видаха, че имат пари за баничка с боза и пак полетяха в облаците.
+1
 
 
За това държавата ни е на тоя хал , всеки иска извива ръцете на общината и все безплатно и на помощи да я кара , ако НЕ , видиш ли щели да я запалят !?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: