ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пусна календари на символични цени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:06 / 18.12.2011Коментари (47)7423
© botevplovdiv.bg
Клубните календарни на Ботев за юбилейната 2012 година излязоха от печат и вече се продават в магазина за фен артикули на стадион "Христо Ботев", информира официалният сайт на клуба. На разположение на жълто-черните привърженици са три различни постера - на представителния отбор, на школата и на ветераните, които тази есен спечелиха седмата си шампионска титла. Цената на календарите е само 1 лев.

Ето и работното време на фен-шопа по празниците. До края на годината, той

© botevplovdiv.bg
ще бъде затворен само в три дни - 25, 26 и 31 декември. В периода 19 - 23 декември /понеделник - петък/ и 27 - 30 декември /вторник - петък/ работното време на магазина ще бъде 11.30 - 18.30 часа, а на 24-ти вратите му ще са отворени от 10.00 до 13.00 часа.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
"Ботев"-Пловдив е първият български футболен отбор,който ще чества 100 годишен юбилей.Този факт не дава мира на комплексираната част от феновете на кюстендилския навлек.Преди 10 години те посрещнаха един чужд отбор,докаран анблок в Пловдив като свой само, защото беше сменил синия екип с черно-бял и се бе прекръстил на "Локомотив",като в същото време забравиха момчетата от школата си,които до този момент водеха епични битки в "Б" група без никакви изгледи да помиришат "А" група.През 2004 г.,за срам на града ни отпразнуваха купената си титла под звуците на хард чалга.Простотията им продължи няколко години по-късно с празненствата по случай един измислен юбилей,на който възхваляваният им президент посрещна гостите от "Цървена Звезда" на сгъваема маса пред чаша наливно вино и сръбска скара на Централния площад.Снимките от вечерното тържество приличаха на картината "Бой на негри в тъмна нощ" в местен вариант-"Тържество на фенове на "Локомотив в тъмна нощ".Тях или ги нямаше,или не се виждаха по разбираеми причини.И сега същите тези фенове търсят косури в календара на столетника "Ботев"-Пловдив.При положение,че техния се преработва повторно-веднъж с "Рефан",втори път-без "Рефан".А истината е,че и "Шанел" да рекламират,онази особена миризма няма да изчезне по простата причина,че местата,където ще бъдат окачени,са пропити с нея.
+2
 
 
До всички съжителстващи с БУФЕРИ запомнете тел. 112 или най - близката ивазивна кардиология защото в периода 19.12.2012 и месеците януари, февруари и най вече пиковият ден 12.03.2012 да бъдат подготвени за > припадания, бяс ,инфаркти, прерязани вени и тнт. моля обърнете внимание на това съобщение или оставете БУФЕРА сам да си свърши работата .....ПС. 100 ГОДИНИ БОТЕВ Пловдив 100 КРАСОТА ВЯРА БОРБА
+5
 
 
Като го стигнеш него - тогава може да задаваш въпроси, прост буфер! А календара още по обяд ще изтичам да си го купя - все пак - 100г. БОТЕВ !!! А вие от гара разпределителна ще чакате до 2036 г., нали така?! :)))
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
И НАПРЕД БОТЕВ ТЕБ ОБИ4АМ ААЗЗЗЗ И БОТЕВ Пловдив ТИ СИ НАИ ГОЛЯММММ еи
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
На който му харесва,купува.На който не,спестява левче.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: