ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов: По-добре на хората в устата, отколкото в краката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 15.12.2011Коментари (41)9262
© Plovdiv24.bg
Почти не минава и ден, без името на Атанас Курдов да е забъркано в поредния скандал. За това и остава ли в Ботев, "Тема Спорт" потърси нападателя за интервю.

Наско, оставаш ли твърдо в Ботев и за пролетния дял?
- Първо, не знам кой въобще пусна този слух, че ще напускам Ботев. Никой не е говорил с мен по този въпрос. Не знам кой си прави пиар по този начин. Гониха ме, освобождаваха ме, после ме направиха алкохолик и какви ли не още простотии. Оставам в Ботев, няма къде да ходя.

Не мога да разбера защо постоянно моето име се забърква в разни скандали. Казаха, че са ми взели книжката, а аз отивах на тренировка и ми направиха рутинна проверка. Оттам плъзна слух, че са ми прибирали свидетелството за управление с два промила алкохол в кръвта (смее се).

Имал ли си някакви пререкания с Петър Хубчев и Тодор Тимонов, за каквито се говореше?
- С Хубчев ли? Не, не съм имал. Няма такива неща, никой от нас, футболистите, няма право да се бърка в работата на треньора. Тренирам нормално, просто понякога нямаш късмет, което е фатално за моя пост. За Тимонов мога да кажа, че историята, която се тръбеше, че си е правел каквото поиска, е пълна глупост. Някои хора се опитват да внасят напрежение и да му приписват най-различни кирливи ризи. Заставам твърдо зад Тимонов и смело твърдя, че тези неща не са верни.

Спекулираше се обаче, че се е стигало до бой между теб и Тимонов?
- (Смее се.) Отново уникални глупости. Хубчев нямаше да допусне да се случи подобно нещо. В съблекалнята е имало пререкания, но в никакъв случай не се е стигало дотам, че да се хващаме за гушите с Тимонов, или до бой. Никога не съм си позволявал своеволия - както преди при Хубчев, така и сега при Радуканов. Аз съм професионален футболист и не мога да си позволявам такива изцепки. Приятел съм с Тимонов и не бих допуснал да се случи подобно нещо.

Преди един от последните мачове напусна бесен стадиона, защото Радуканов те остави извън групата. Наистина ли имаше треньорска контузия?
- Говорихме с Радуканов за случилото се. Това е негово решение и трябва да се съобразя. Тогава наистина имах и контузия. Сега продължавам да тренирам по-добре и се надявам занапред да разчита повече на мен. Говореше се, че съм имал пререкания с него, но това не е вярно. Разбираме се чудесно. Той е дошъл в Ботев Пловдив, за да помогне за класирането в А група.

Кой сипе всичките тези глупости тогава срещу теб?
- Не мога да ви кажа, но ми писна. Ако знаех кой е, щях лично да му издърпам ушите. Не е приятно да се говорят такива неща. Както се казва, по-добре на хората в устата, отколкото в краката.

Би ли напуснал Ботев и не смяташ ли, че си играч за А група?
- Ще играя с Ботев в А група през следващия сезон. Сигурен съм, че догодина ще се намираме в елита. После ще видим какво ще стане. Мога да дам още на Ботев и да вкарам много голове, а пък след това може би ще замина за чужбина. На сто процента съм сигурен, че Радуканов ще вкара Ботев в А група.

Сбърка ли отборът с назначението на Хубчев?
- Защо да е сбъркал? Даде му се шанс, но късметът не го покри. Слабите му резултати доведоха до неговото напускане, което е нормално. Не виждам нищо ненормално в това, че си тръгна. Хубчев имаше възможност да се докаже.

Имаше ли вариант да се върнеш в Левски преди Ботев?
- Когато се върнах в България, проведох някои разговори с хора от Левски, но те не проявиха желание да ме вземат. А и аз не бях готов да играя в А група. Предпочетох да отида в Ботев и да вървя с отбора нагоре. Не смятам, че сбърках с избора си. Вече трудно бих се върнал в Левски. Имам планове с Ботев, а след това ще мисля за чужбина - не за Левски.

А Лудогорец?
- Това беше грешка.

Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 16.12.2011 г.
+2
 
 
Наско, искаме да те виждаме титуляр във всеки мач и да вкарваш много голове, но това зависи най-много от теб. Успех и само Ботев.
+2
 
 
Есента сме в А група и си стягайте пилимАта! С двоен конец да го сшиете! Ще ви разцепим тиквите прости, лайнари! Само ВОТЕВ!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Браво,Наско!Каза ли им го на тия бастуни?!Ако знаеше кой сипе всички тези глупости по твой адрес,по-добре не му дърпай ушите ами го сложи на КУРдовия!Сигурно са приближени на ония чочарки от лайнута?!По-добре на буферите в устата и между краката!Имам предвид КУРдовия!
+6
 
 
Успех на Наско, всички се надяваме да започне отново да бележи, а на пришълците ще дам един безплатен съвет - гледайте си във вашата паница, за нас има кой да мисли.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Успех Наско!Евала за думите! Късмет на теб и Само БОТЕЕЕЕВ!
+8
 
 
Успех,Насе!Циганите от трибуна Фесика да си затворят миризливите усти!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: