ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взима двукратен шампион на България с ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:11 / 08.12.2011Коментари (59)9233
©
Централният нападател Евгени Йорданов е близо до договор с Ботев Пд. 33-годишният таран вече не е футболист на Берое и ще може да премина на "Колежа" като свободен агент.

Кюстендилецът има доста сериозен опит в "А" група и Милен Радуканов ще разчита на него, за да помогне на "канарчетата" по пътя им към "А" група.

В своята кариера Йорданов е защитавал цветовете на Велбъжд, Вихрен, Спартак Вн, Пирин Бл, Македонска слава, ЦСКА, Амкар Перм и Марек. С "армейците" голаджията е двукратен шампион на България.
Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Май май почнахме да ставаме клуб на пенсионера и баберика.....
+2
 
 
Да не си помислили да го взимат тоя хал-хабер. Цял сезон в Берое неможа да половин гол да вкара. Много е зле махайте ни го от главите и погледите.
+3
 
 
Без да сме го видели в игра не е редно да го плюем.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Трябва време за да се изгради един отбор.По това време на годината и за толкова кратък период,какво да вземе Радуканов,Меси ли? Един нов състав се гради около 2-3ма опитни състезатели.Ако отборът върви нагоре,на мен не ми пука на колко години е тарана,ако ще и Борето Хвойнев да картотекира!
-4
 
 
е сигурно евгени все го бива за групите- преди 10-12 години се споменаваше като голям талант, не се реализира , но за източната група все ще го бива
+9
 
 
В последния ни мач срещу Черноморец, отбора игра така, както никой не е предполагал, че може(като се има в предвид каква продукция ни показаха същите тези играчи през сезона)! Сега пак недоволстваме и даваме акъл кой става, кой има потенциал и редим селекция. Оставете поне един треньор да си направи селекцията без да оприличаваме играчите на "баберици" и "долноводенски" протежета!!!
+6
 
 
много недоволствате нещо нямаме таран аз мисля че Евгени ще помогне на отбора по добър е от баберика с който разполагаме според мен това е добра новина все пак Рдуканов си знае работата ние сме лаладжий в случая нашето място е на трибуните и да подкрепяме отбора и спокойно мога да кажа че евгени е доста по добър от наско курдов голмайстора на В група да наско има качества но няма мотивация лигав е няма да стане футболист понеже си мисли че вече е да не мислите че ако е можел да играе някаде е щял да дойде в ботев във в група че при първа възможност той избяга наговори глупости обаче видя че там и на пейката няма да седи даже а и те го видяха колко струва и се отарваха тва е истината в ботев са играли велики футболисти тоя пикльо в съблеканята не трябва да влиза който ми разправя че е голям футболист явно не е гледал ботев феновете на наско са 12 годишни
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: