ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Полякините пристигнаха за реванша с българския вицешампион Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:07 / 07.12.2011Коментари (0)850
© Plovdiv24.bg
Полският женски тим на Импел Гвардия (Вроцлав) пристигна снощи в България за срещата реванш с българския вицешампион Марица (Пловдив) от втория кръг на европейския клубен турнир за Купата на претендентите. Старши-треньорът на гостенките Рафал Блашчик доведе със себе си само единадесет волейболистки, които се настаниха в самоковския хотел Соната и направиха още същата вечер първата си тренировка в зала Самоков. Днес Импел има още едно занимание, а срещата им с пловдивския тим е от 19:00 б.в. Първи съдия на мача ще бъде туркинята Нурпер Йозбар, която ще бъде асистирана от сърбина Ненад Давидович. Официален делегат на ЦЕВ за срещата ще бъде българинът Андрей Милев.

Импел Гвардия пристигна в следния състав: Ариел Уилсън, Катажина Мрочковска, Моника Чипирук, Ева Матияшек, Александра Кжос, Катажина Яшевска, Дорота Мединска, Марта Халадин, Милена Роснер, Доминика Соболска и Зузана Ефимиенко

След първата среща между Импел Гвардия и Марица във Вроцлав преди седмица полякините изиграха два мача от ПлусЛигата, като записаха победа у дома и загуба навън. В среща от деветия кръг на 2 декември те победиха ПТПС (Пила) с 3:1 (19:25, 25:23, 25:9, 26:24) като Яшевска стана топреализатор с 23 точки. В отложен мач от шестия кръг, на 5 декември Гвардейките отстъпиха с 0:3 (19:25, 13:25, 20:25) като гости на Атом Трефл (Сопот). Яшевска и Ефимиенко записаха по 11 точки. Вроцлавският тим има 3 победи и 6 загуби от началото на сезона в полското първенство и с 10 точки се намира на седмо място във временното класиране.

Импел победи Марица с 3:0 в първия мач и в случай на втора победа днес ще елиминира българския тим и ще продължи напред в турнира. Ако Жълтите успеят да постигнат победа с какъвто и да е резултат, веднага след това ще се изиграе решаващ златен гейм до 15 точки, победителят от който ще остане в надпреварата.

Спортната онлайн телевизия SportMedia.tv ще излъчи пряко срещата в Самоков от 19:00 б.в. Специализираният сайт BGvolleyball.com ще проследи на живо развоя на резултата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Девет маричанки попаднаха в разширения състав на България за Лига на нациите
Марица не даде гейм на ЦСКА в първия финален плейоф за титлата
ВК Марица: Да си приберем трофея обратно в Пловдив! Подкрепете ни!
Марица стартира с два поредни мача в Пловдив срещу ЦСКА финалния плейоф за титлата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: