ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев иска 200 000 евро за Наско Курдов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 06.12.2011Коментари (28)7744
© Plovdiv24.bg
Цената на нападателят на Ботев Пловдив Атанас Курдов е 200 000 евро. Такава клауза е заложена в неговия договор. През последните седмици из Пловдив се носят различни слухове, като според едните Курдов възнамерявал да се махне, тъй като бил пренебрегнат в последните мачове. Според другата той ще бъде сред освободените от тима футболисти.

Бащата на Наско обаче категорично отречe информацията. "Наско има договор за 2,5 години с Ботев. Не е тайна, че в договора му е фиксиран сумата от 200 000 евро, която трябва да бъдe платена от всеки друг клуб, който желае да го привлече. Личното желание на Наско е да изпълни договора си с Ботев" - каза Петър Курдов.

Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Вижте,Наско е добър футболист титутляр или не решава тренера!В групата или не също го решаеа Радуканов!!!Така че аз съм на мнението на Резона!Пот му е майката успехите и головете ще дойдат!А пък ако баща му му търси 200000 евро е съвсем отеден въпрос поне така мисля аз!Всички футболисти са едни от нас!Само Ботев!!!!
+11
 
 
Наско мястото ти е при нас.Повече старание,повече професионализъм в отношението ти към подготовката,и напролет ще се радваме с теб на головете които ще бележиш.Успех ,и завинаги един от нас.
+10
 
 
Мисля, че Наско беше доста добре подкрепен от феновете когато ревеше да се върне от Лудогорец.Тогава привържениците му простиха и го приеха обратно.От това повече здраве му кажи и от тук нататък ако е професионалист трябва да се доказва така както става по целия свят и ако не успее да се сърди само на себе си.Само "Ботев-Пд".
+5
 
 
На този етап не виждам кой ще даде 200 хиляди Евро за Наско, така че най-вероятно ще си остане при нас. А вече от неговото старание и умения зависи дали ще бъде титуляр. Другия вариант е да разтрогне по взаимно съгласие ако той самия има такова желание.
+15
 
 
Заглавието заблуждава. Ботев не е поставил Курдов в трансферната листа, а просто баща му търси медиини изяви. Курдов има нужда от подкрепа и много сериозна работа за сила, бързина и издръжливост. Ако повярва на себе си и на треньора ще вкара 20 гола до края на щампионата. Не забравяйте че от Юли 2010 до Юли 2011 Курдов е вкарал 56 гола. 50 в официални и още 6 в приятелски мачове, а от Юли до сега 4 официални гола и общо 10. За същия период от Юли 2010 до Юли 2011 целият отбор на Ботев е вкарал общо 173 гола, а от Юли 2011 до сега само 37 гола, като Курдов ни е най-добрия голмаистор. Какво излиза? Представянето на Курдов е пропорционално с това на целия отбор. На всички им е по-трудно и това е нормално с оглед на повишената конкуренция, цели и изисквания, да не говорим за смяната на треньори и играчи. Курдов и този полусезон бе една от звездите на отбора, но не се открояваше толкова колкото преди и това е най-големия проблем и за нас и за самия него. Той трябва да си повярва отново, да работи като луд тези 3 месеца и да ни убеди нас с игра, каквато може, а ние искаме. Тогава ще го подкрепим както само ние можем. За сега му дайте шанс и не го плюйте поне, според мен момчто си го е заслужило.
-2
 
 
Цената може да е нормална , но според мен е малко висока , защото е несериозен ... не се знае какво иска .. да остане ли да се махне ... да играе или да не изграе ..но със сигурност той знае какво иска - да остане колкото може повече в Ботев , да ги разиграва , да си прави каквото иска,все пак може би е един от най-добрите във отбора и разбира се да му вдигнат заплатата. Този футболист не ви трябва .. колкото по-рано го махнете , толкова по-добре за вас ! Пък и на този етам 200 000 евро не е никак малко и мисля ,че доста добре ще легнат тези пари във клубната каса ! САМО ЛОКО !!!
+13
 
 
Наско ще набута два гола на Лудогорец на пролет и ще спечели отново сърцата на разколебаните привърженици :) Подкрепа за всеки един от играчите на Ботев Пловдив!
+12
 
 
Нека не бързаме толкова. Всеки футболист си има спадове в развитието си. Наско може много. Стига да направи сериозна подготовка, да бъде дисциплиниран и да бележи голове. Много е лесно да освободим добър футболист. Пък, ако има други мисли в главата - прав му път.
-4
 
 
200 хил за игра4 без име в А група е сме6но!!! ва6а си работа!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: