ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандали и бой в Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 24.11.2011Коментари (14)8406
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg. разбра, че след скандалното предаване "Vip Sport" с президентът на Марица Марин Ленгеров, напрежението в клуба е достигнало връхна точка. 

Безпаричието в клуба е довело да сериозен скандал и размяна на удари. Треньорът на отбора Георги Попов-Тумби и изпълнителният директор Николай Филипов били укротявани от пристигнали на стадиона патрулки на МВР. 

Същевременно разгневени родители на деца от школата са потърсили сметка на Марин Ленгеров за скандалните му думи, изречени по повод децата от академията. 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
България и Пловдив над всичко!
на 27.11.2011 г.
0
 
 
Селска и грозна работа!
+2
 
 
Истината за скандала във ФК"Марица". Напрежението ескалира след като Георги Попов-Тумби задава въпрос на изпълнителния директор Никола Филипов, защо е обещал премия на мъжкия отбор и по този начин ще ги разконцентрира. Факт е , че момчетата изиграха най-добрия си мач до сега и с разгромното 11:0 доказаха, че заслужават обещаната премия, която е осигурена от спонсор. А Тумби категорично забрани да се дават пари на отбора.
0
 
 
Не е имало сбиване, още повече че тогава там са присъствали и двама полицаи в кафенцето-барче на ФК"Марица". Карали са се Тумбито и Н.Филипов, защото този малоумник Филипов е обещал на момчетата на Тумби, че ако вкарат за сезона до Нова година 50 гола, ще им даде премия от 1 000 лева. Те вече са вкарали 54 гола, сезонът още не е приключил, но пък този дебил нямал пари да им даде премията и се отметнал. Това е било предметът на скандала между тях. Кога ли най-после ще има късмет Маричката с читав собственик, не знам? Но докато са такива като Ленгеров и този Филипов, лошо й се пише.
България и Пловдив над всичко!
на 24.11.2011 г.
+6
 
 
Тези боклуци превърнаха отбора във ФК"Мекица"
+1
 
 
Ленгеров е абсолютен лаик що се отнася до ръководене на футболен клуб,може успешно да развива бизнес,но ръководенето на футболен клуб му е доста не позната материя.Аз лично се учудих на ниивноста на Никола Филипов и Георги Попов-Тумби да работят с него както и някой от треньорите в школата които му се вързаха и сега дълбоко съжаляват.Боли ме страшно много за любимият клуб Марица,но с такъв човек на чело просто за съжаление този славен с традиции български клуб който си беше завоювал правото да се нарече най добрата люпилня за футболни таланти в България не би имал никакво бъдеще.Дано се намерят читави хора които да поемат в по добри ръце съдбините на клуба на Каршияка.
+4
 
 
за вси4ки които оби4ат футбола в Пловдив;;защо велик игра4 като Христо Стои4ков които е излязал от тази школа не помага на този отбор само това немога да разбера
+4
 
 
Е дотука го докараха българския футбол 20-те години досега - първо мутрите за които беше въпрос на престиж и положение да имат клуб, разните агенти-лешояди, сегашните собственици гледащи да осребрят със залози собствеността си над някой клуб, разните там специалисти, треньори, директори и други тунеядци и разбира се недоразумения начело на БФС като брокерите или сегашните некадърници около перуката. Гледайте и се радвайте на картинката.
+12
 
 
За жалост като банда идиоти са начело е така ;(
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: