ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко бесен: Мисля за промени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 06.11.2011Коментари (30)5378
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пд) Коко Динев напусне в много лошо настроение стадион "Георги Аспарухов". Неговите подопечни паднаха с 2:3 от Левски, след като водеха с 2:1 четвърт час преди края.

"Да, обмислям промени", заяви троснато Динев пред чакащите го журналисти и отпраши с личния си автомобил.

Това на практика означава, че дните на треньора Драган Канатларовски в клуба са вече преброени. Слухове за неговото уволнение се носят от известно време насам, като поражението тази вечер едва ли е в негова полза.

"Не съм аз човекът, който трябва да говори. Има си спортно-техническо ръководство, питайте ги тях защо загубихме. Имаше едни десет минути, в който спряхме да играем", коментира пък административният директор на "смърфовете" Атанас Узунов.

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 19
06.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Обръщалки има по цял свят, ама тази на празния "Георги Аспарухов" бе за прокуратурата. Първо Левски вкарват, после пускат два гола до почивката. Локото се връща в глуха защита след последните наставления от Батков и Динев, а само заради некадърността на левскарите, те не могат да стигнат до бързо изравняване. Мачът отива към своя край и не се вижда как "сините" ще зарадват нулата фенове на "Герена". Изведнъж обаче в игра се появява Робин ван Перси. По-точно неговият сънародник Шурд Арш. До вчера тренира с децата, днес влиза да обръща мач от "А" група. Центриране, удар с глава на Арш и 2:2. Прекрасно изпълнение на 9-ката. Да, ама не. Лучини тръгва да посяга към топката, но решава, че няма смисъл. 10 секунди по-късно "черно-бялата" защита ляга да спи. Изведнъж се събужда, купонджията Бенжалюн спъва Христов, топката обаче стига до блондина с номер 9 и 3:2. Няколко безидейни атаки на "смърфчетата" и край на мача.
0
 
 
Бесен си нормално 26 коефицент как да не си сега с тези пари чакаме Пеле
+2
 
 
Боли ,много боли :(.Просто всички фенове на БГ футбола трябва да отидем на стадионите си и да запалим по една свещ в памет на ЦАР ФУТБОЛ.Много се заблуждават че това се случва само при нас,но истината е съвсем друга.Вечна му памет на БГ Футбол
+2
 
 
За пръв път чувам човек да е бесен от това,че е изкарал пари,ма то България,няма к'во да се чудя
+1
 
 
много глупости сте написали.....добре е да мислите малко, простите да отиват при папагалите
0
 
 
Този треньор отдовна трябваше да е пътник.Да върнеш целия отбор в глуха защита когато целия мач вървеше в твоя полза.Извади хората които играеха и вкара Данчо който не пипна топката.Не вярвам в резултат да е замесен Коко Динев просто грешка на треньора.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 07.11.2011 г.
+2
 
 
Започни от себе си дебил с дебила нагъл долен!!!! Или си сменяй манталитета или се връщай в село Сандански!!!!!
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 07.11.2011 г.
+2
 
 
ай като не е спазарил мача с мустакатия пияница да има някаква реакция,бранко,или макето .но явно това е било негово решение и си трае .до кога бе коко,нали си мъж
+6
 
 
дебелия левак да си заминава.ние не сме пътуващ цирк които бяхме днес
-5
 
 
Колко от предните президенти купиха седалки за феновете,направиха нови съблекални,зали за пресконференции,помощни игрища,сега минитрибуна,фитнес зала.....последния ни президент дори махна винкелите и ни остави на горещия бетон,помниш ли,а той пареше,на мен ми е горял г*за на него. Ти си поредният неблагодарник,типичния български неблагодарник.....като те е срам да си локомотивец,то значи те е срам и да си българин,може да те е срам и да си човек.....тези думи си ги спести за себе си,като не можеш да си ги спестиш,ги спести на нас,не сме длъжни да ги виждаме и четем. Коко Динев е единственият президент,който последните 20 години НАПРАВИ НЕЩО РЕАЛНО ЗА ЛОКОМОТИВ Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Ръководството на Локомотив с похвална инициатива преди Великден
Домакинските сблъсъци на Локо с Левски и ЦСКА-София са в почивни дни, ето програмата
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: