ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Готов е новият проект за стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 04.11.2011Коментари (45)12394
© Plovdiv24.bg
Готов е новият проект за стадион "Христо Ботев", научи репортер на Plovdiv24.bg. Очаква се в най-близко време ръководството на Ботев да го представят официално на медиите на официална пресконференция. 

Както е известно "канарчетата" ще вложат 20 милиона лева за тотален ремонт на новото си супер съоръжение. 

Именно поради тази причина "жълто черните" обмислят варианти къде да домакинстват мачовете си през пролетта като стартира ремонта на стадиона. За сега най-голям шанс Ботев да приема своите противници е стадион "Беркут" в Брестник. Причината е, че съоръжението е с достатъчен капацитет, за да събира желаещите да подкрепят отбора. Друг вариант пред ръководството на "канарчетата" е стадиона в Раковски. 
Още по темата: общо новини по темата: 14
09.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
05.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.11.2011 г.
-2
 
 
Докато свърши ремонта ако искат и в Нови пазар да играем домакинските мачове ???
+5
 
 
Вече се надявам да се сложи край на приказките и да се направи хубав стадион, достоен за Пловдив. Всеки привърженик на Локо или Ботев, предпочита това да е техният стадион, но дойде време, в което трябва да се надяваме и да се радваме и на базата на градския съперник. Дано проектът сполучи. Дано и трите големи стадиона добият съвременен облик!
+11
 
 
Не че да съм песимист ама докато не видя да се почне с първата "КОПКА" нищичко не им вярвам толкова много неща се изписаха по тая тема,че ако всички вие им се връзвате на приказките преди да са предприели нещо ще ви е ят още повече.Не ме разбирайте погрешно аз много ще се радвам да видя стадион "ХРИСТО БОТЕВ" ремонтиран,НО първо действията.И все пак пожелавам успех на начинанието и само БОТЕВ
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+5
 
 
Доколкото помня новото ръководство в Ботев стоеше зад Иван Тотев да стане кмет. Е ... стана. Сега се чакат действия, а не само обещания какво "щяло" да стане. И ако в крайна сметка пак останем без нов стадион никой няма да им е виновен на ръководството на Ботев. Ако са сериозни и искат наистина да правят модерен стадион да правят, ама нещата не стават само с приказки, а се иска и действие. Според мен те ако искат да правят стадион ще го правят без много много огласяване на случката,ама те май само ни хвърлят прах в очите. Щото и преди 1 година ги слушах същите неща, ама оттогава досега нищо и половина. Начетохме се на обещания в бъдеще време. Искам 1 нещо изпълнено в минало време. Само 1.
-5
 
 
Аз имам едно запитване, от ръководството казаха, че ще се разбере в понеделник за бъдещите намерения относно реализацията на този проект, в понеделник се имаше предвид ден след изборите, сега се разбира, че ще инвестират, та въпроса ми е дали старото ръководство е саботирало по някакъв начин нещата ?
+9
 
 
ДАНО ПРОЕКТА ДА Е БЕЗ ПИСТА.ЧЕ МНОГО КОФТИ НИКАДЕ ГО НЯМА ТОВА В ЕВРОПА
-2
 
 
Всичко това е много хубаво, НО....! Аз не знам Общината да е давала концесия за стадиона. Как така някой прави проекти и то за толкова мащабна инвестиция, без Общинският съвет да се е съгласил. Нещо ми се вжда неясна тази "инициатива" и повече ми прилича на хвърлен прах в очите ни от страна на новото ръководство. Дано да не съм прав, но помислете и в тази посока! Не става въпрос за 2 лева, а за 20 милиона!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: