ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Допуснах грешка с Петър Хубчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 02.11.2011Коментари (33)7588
© Plovdiv24.bg
Бившият вече президент на Ботев Пловдив Марин Бакалов призна, че е допуснал грешка, като се е доверил през лятото на Петър Хубчев за старши треньор на тима. Той отчете, че бронзовият медалист от САЩ '94 не се спрабил начело на жълто-черните и че именно това е довело и до отстраняването му от управленския пост в клуба. Както е известно, за президент бе назначен Юли Попов, а самият Бакалов бе понижен в спортно-технически директор на тима.

"Юли Попов е най-правилният избор за шеф. Той е най-близкият човек на собственика на клуба Цветан Василев и още миналата година му предложих този пост, но работата не му позволяваше. Моята сила е в спортно-техническата част, работата ми е позната и смятам, че на тази длъжност ще бъда полезен за клуба. От новото начало на Ботев смятам, че единствената ми грешка беше назначаването на Петър Хубчев. Той не се справи. Ботев играе слабо от началото на първенството и това се вижда", заяви Бакалов. Той вярва, че новият наставник Милен Радуканов ще се справи и ще поведе тима към победите.

Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 14
09.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
05.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
На вас не може да ви се угоди,когато отборът не играеше искахте обяснение от Бакалов и той си замълча,за да не се развали атмосферата в клуба,сега,когато казва какви са били проблемите-защо ги казва.И четох тук -там коментари ,че Бакалов бил направил селекцията на Хубчев-ами някой попита ли го конкретно нещо по въпроса,за да има и той възможност да се защити-всеки уважаващ себе си треньор би направил сам селекцията си.Всички знаем,когато Бакалов беше начело на отбора във "В" група как играеше и как мачкахме наред.Тогава не мислите ли,че задачата му е била доста по-трудна от тази на Хубчев-да събереш отбор,който е бил тотално разбит и да започнеш без средства ,от нулата да градиш такъв.Така че това,което е казал Бакалов е абсолютната истина,Хубчев не си свърши работата и беше редно той да си тръгне,даде му се достатъчно време.Спомнете си,че само преди няколко мача,по трибуните се скандираше "оставка"за Хубчев.Бакалов просто е казал това,което беше очевидно за всички ни.Срам ме е като чета коментарите против Бакалов,не ми се иска да вярвам,че има и такива сред нас, феновете на Ботев.И ако все още има незапознати да кажа,че да,наистина ако не беше Бакалов сега нямаше да ни има.До този момент той не ни е подвел,винаги е казвал истината,мисля,че това ще продължи да бъде така.
+3
 
 
Като чета коментарите имам чувството че Бакалов е юдата, а Хубчев Мона Лиза. Хората Ви го казаха, сгрешили са всички, все едно Бакалов му е казал постигни 6 равни мача, глупости. Хубчев може и да не е лош треньор, но тук във Ботев няма резултати. Има и такива моменти. Гледайте напред не се главозамайвайте, неможе само да биеш, а що се отнася до отношението срещу Бакалов то е отвртително. Някой хора се мислят за голяма работа, разбират много от тактика, психология треньорска работа, а бе Марин нищо не разбира ние разбираме повече. Въпроса е елементарен, що аз не съм на неговото място, заплата служебна кола медии. Сомо дето не е толкова лесно господа!
-3
 
 
Я кажи драги Маринчо, как се дръвчеше на феноевтр, че Цветан Василев те е назначил и че само той може да те махне и ще правиш каквото си искаш, а феновете да си гледат работата и като не им харесва да не ходят на мачове! Дай и малко неща от кухнята ..тия некадърници където ги докара вярно ли са с 3 годишни договори и огромни неустойки+същите договори с треньорския щаб? А сега се чудим какво да ги правим твоите звезди...освен да ги вземеш да ритат в Долни воден и да им плащаш заплатите? Ти май се самозабрави...сякаш изведнъж стана президент на Барселона! И като се махна машата в ръцете ти Хубчев, се изгори и ти. Като си бил голям играч, не значи, че си и голям ръководител! Тук се иска мозъчен капацитет, а не селски манталитет!
-1
 
 
Добре, че се намеси, Цветан Василев, иначе, това гладно за власт мишле, щеше да изяде цялото сирене, без да се задави и не го беше еня нито за отбор, нито за фенове!
+6
 
 
г-н Бакалов,предполагам че отново си се убедил че в България ненаказано добро няма.Наказаха и тебе ,с плюнки с обиди ,ти дето не жалеше сили време да съживиш нещо което вече беше умряло.Ти и твойте колеги направихте всичко възможно сега да си имаме нашия Ботев,да се радваме и страдаме с него.Срам ме е като чета всичко онова написано срещу теб,от хора които нямат и грам принос ,но могат да си позволят да те плюят и обиждат.Изглежда е било по добре като други легенди да гледаш отстрани, и сега нямаше да си обругаван.Но нямаше да имаме и нашия БОТЕВ,Ти си интилегентен човек и със сигурност си даваш сметка че голямата част от нашите фенове са ти благодарни .А за дребните плюещи душици,ме е срам че са от нашия отбор.
-2
 
 
Всеки ти го казваше , а ти говореше , че всичко е наред. Много подло изказване правиш , явно и ти си грешка !!!!!!
+2
 
 
Наистина е грозно да говориш,за човек който го няма и не може да се защити.В такъв случай е най-добре нищо да не се казва.Хубчев го няма,феновете се успокоиха,просто не трябваше повече да се повдига този въпрос.Тук Бакалов се изложи.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Няма да паднем от Етър!!! Ще играем за победа! В А група без стадион трудно ще влезем,но ще помогнем в събота доколкото можем
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: