ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милен Радуканов отмъква любимеца си от ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 02.11.2011Коментари (24)7167
© Plovdiv24.bg
Вратарят на ЦСКА Иван Караджов може да премине в Ботев (Пловдив). 22-годишният страж загуби титулярното си място в тима за сметка на алжирския национал Райс Мболи и "червените" са готови да го преотстъпят в друг отбор, където да играе редовно. Очаква се лично собственикът на Ботев Цветан Василев да преговаря с шефовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов за привличането му.

Вероятно Караджов ще играе при "жълто-черните" под наем, а двата клуба ще си поделят заплатата му. В момента вратарят получава 10 000 лева.

За привличането на резервния страж на "армейците" е настоял бившият му треньор в ЦСКА и нов наставник на "канарчетата" Милен Радуканов. Караджов минава за един от любимците на БГ Моуриньо и за никого не са тайна добрите отношения между тях. По време на съвместния им престой в ЦСКА беше традиция след като отборът отбележи гол, Караджата да го рита закачливо и да му се качва на гърба, демонстрирайки близостта си с треньора.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 14
09.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
05.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя Караджов хич не ми харесва. Вратар дето ще го мислиш дали ще има ден или не изобщо не ти трябва. Изцепка след изцепка в ЦСКА, а като се надушат с Манчев и като го налазат бубараците из чалготеките не ми се мисли...
+1
 
 
Още ,като разбрах кой ние наставника знаех ,4е ще вземе Караджата . Няма лошо в това ,всеки добър вратар е добре дошъл при нас .Мисля ,4е имаме нужда още пове4е ,като се има предвид грешките на Армандо ,които ни костваха няколко то4ки. Имам пред с Поморие със Спартак вн и Етър можеше да не ги допуска тези голове.
+4
 
 
Вероятно е и Апостол Попов да се върне на Колежа!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-1
 
 
какво да не станем сателит на цска само щото не ми се мисли локомотив редовно си дава футболистите на левски и виждате какво става с тях дано да не е така футболисти под наем не ни трябват
+11
 
 
Хайде разбирачите пак излязоха.Започна се със съветите.Оставете треньорите да работят спокойно.Искате успехи,те да избират с кои и как ще ги постигнат.
+2
 
 
Следобед има ли тренировка и ако има от колко часа е
+7
 
 
Честно казано този вратар ще е в тежест на отбора и ще развали още повече и без това развалената обстановка при нас. Дано не се окажа прав. А и едва ли точно и само вратарския пост ни е най-проблемния. При това да се взима играч под наем. Или купуваш или въобще не го взимаш. Като направи 2-3 добри мача и айде обратно при чорбата. Или пак ще караме постарому да обиграваме юношите на говедата и на чорбите и като се обиграят ние пак оставаме с пръст в уста.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: