ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (28)
Коко Динев: Няма да правя промени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:47 / 22.10.2011Коментари (32)6900
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев умува близо 12 часа след срамната загуба от Славия и противно на очакванията взе решение да не прави промени в спортно-техническия щаб на тима. Очакваше се един от Драган Канатларовски или Бранко Милованович, с вариант и двамата, да си тръгнат от Лаута.

"Няма да правя промени, категоричен бе Коко Динев. Още съм бесен на отбора за излагането вчера срещу Славия. След края на мача имах много разговори с много хора и в крайна сметка реших да не пипам нищо до края на полусезона. Остават пет кръга и мачове за Купата. И Бранко Милованович, и Драган Канатларовски имат възможност да докажат класата си за нашия отбор. Кой по това време ще поеме отбора и ще гарантира, че може да промени нещата в движение? Знам колко ги боли феновете от случващото се."

След това решение на Динев Драган Канатларовски запазва поста си на старши треньор, а Бранко Милованович, който изрази желание да напусне след мача на Овча купел.

В четвъртък Локомотив Пловдив приема Черно море на стадиона в Лаута, в мач с начален час 14.30.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 9
22.10.2011
22.10.2011
21.10.2011
21.10.2011
21.10.2011
21.10.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Успял мъж е този, който може да задоволи всички желания на една жена. Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.- Жан-Жак Русо
0
 
 
като се сети да прави промените - ще е къcнo
+2
 
 
В момента вървят предположения,затова кой ще наследи Драган.Говори се за Ясен Петров.Феновете пак мечтаят за Радуканов.За мен Ясен не може да предложи нищо повече на Локомотив.Способностите на Радуканов е за мен са силно преувеличени. Всеки уважаващ,себе си клуб, с богата история и традиции,търси нови пълнения в собствените си редици.Редиците на Локомотив са достатъчно големи и плодовити.Спомних си,как преди 8 години,се появи Ераносян.И доказа, че е много добър треньор.В момента се сещам, за един интелигентен,симпатичен и бих казал харизматичен бивш футболист и легендарен капитан на Пловдивския любимец - Красимир Димитров. Краси е треньор на един от най-прогресиращите детски селкции на Локомотив, набор 1994.Разбира играта, учи децата с голям страст.Интелигентен е и работил с големи треньори. Ставал е шампион с Локо и Левски.Въпреки, че е тих,винаги е бил лидерът на отбора.Когато нямахме пари,играчите се обедниха около него.Дойде и култовата победа срещу ЦСКА на 10 март 2006.Не зная какви лицензи има,но ми омразна да взимаме хора отвън.Тези хора да идват с големи обещания и после ние да се разочароваме.Краси едва ли ще струва милиони,но ще бъде обичан от всеки на "Лаута".Качествата, той ги има в изобилие.Коко да му даде шанс да ги разкрие.И ще открие Вторият Ераносян.
+4
 
 
прав е КОКО да се из4ака но след края на сезоня сас 6утове и тукати трябва да ги изхварли македоносрабските професори както и узунов а БОНЕВ да се отегли . НОВИ хора трябват тва раководство е некадарно и крадливо за никав х*и НЕ СТАВАТ
+2
 
 
недей,за какво?всичко върви по мед и масло.имаме си европейски тренер,върло квалитетен спортен директор,отбора мачка наред,билети за домакинските мачове трудно се намират.така Коко,само така.нищо не променяй.....това не е Вихрен Сандански брато!
+5
 
 
"Да не говориш с човек, с когото може да се говори, значи да изгубиш човека; да говориш с човек, с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си. Умният човек не губи нито човека, нито думите си." Конфуций.Успех на Локомотив Пловдив.Мисля че след една загуба не трябва да се прави промяна.
+6
 
 
Ей, Джако - да напишеш и ти най-после нещо свестно! Можел си, бе ! :)))
+4
 
 
Не резултатите ме притесняват, те не са толкова лоши - три поредни победи и един равен мач и една загуба. Притеснява ме липсата на замисъл в играта и идея от страна на треньорското ръководство! Макето е пълно шубе и когато вече бяхме решили мача със Светкавица, вместо да извади Данчо и Здравко да почиват и да пусне набедените сръбски "звезди", забави това много! Защо седи на пейката Кавдански, като е доказал класата си, защо се пуска всеки мач това недоразумение Драги Коцев? Сигурно защото е от ФИРОМ!? Наистина не е хубаво да се правят промени, но мисля че Канатларовски отдавна е доказал своята непригодност за нас и е крайно време да си ходи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Тежък удар за Локомотив Пловдив
ПФК Спартак: Напред към Втора лига!
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: