ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивше защитно дуо на Локо ще спира Гарет Бейл и компания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 11.10.2011Коментари (16)2880
© Plovdiv24.bg
Довечера националният отбор на България излиза да защитава последните остатъци от честта си. В пряк двубой срещу Уелс ще определим кой е най-слабият отбор е групата ни, макар, че на всички е чсно,ч е това сме ние.

Звездите на Висшата лига Гарет Бейл, Аарън Рамзи и Крейг Белъми ще бъдат спирани от бивша централна двойка защитници на Локо - Иван Иванов и Йордан Милиев. Двамата се справяха страхотно като централна двойка защитници при "черно-белите" преди Иванов да поеме към ЦСКА, а Милиев към Левски.

Днес пък стана ясно, че тоталния упадък на националния отбор под ръководството на Боби Михайлов и Йордан Лечков никак не е случаен. На пресконференция Благой Георгиев заяви, че когато треньор дойде в отбора ни започва да вика футболистите, които заслужават да играят, но до 5 дни бива "коригиран" от хора в изпълкома и футболни босове, които му посочват други "заслужили" играчи.

Думи, които илюстрират отдавна известни факти, обясняващи присъствието е отбор на "футболисти" като Живко Зетя, Сърмов резервата в опашкаря на турската "Б" група Касъмпаша, яловият Ивелин Попов и други "герои".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е,няма що,спряха ги.Хеле Иванов.Така спря Гарет,че сега му трябва чекръкчия/на него и на цялата ни защита/
-1
 
 
Лично аз предпочитах Тунчев-Крачунов ако ще са бивши Локомотивци, щото тоя Русия тотално съм се отказал от него. И днес даже можеше да спре гола ама не гледа топката, хич не ми харесва...а Милиев е много бавен. Ама това ни е дереджето хвани единия удари другия.
-2
 
 
Вижте снимката на отбора,това е ако не се лъжа 2006 или 2007 година,колко са опитните футболисти на тази снимка?-Отговор-точно трима/Стоян Ставрев,Георги Мечечеиев и Петър Кюмурджиев/,всички други са на възраст по това време между 18 и 22 години,а тогава отбора играеше толкова успешно,колкото и сегашния пълен с разни чужденци/брали до оня ден банани/,замислете се,преди да почнете да ме плюете за това ми твърдение:)))ХУБАВА ВЕЧЕР:)))
-3
 
 
Милиев и Иванов със сигурност ще се справят доста добре.. но според мен още по-добре щеше да е Милиев-Крачунов. И все пак си мисля ,че няма да загубим.. Според мен най-вероятна прогноза "Х" - 0:0 ... обаче ми се струва ,че може и да успеем да ги излъжем и да ги бием 1:0 .. България НАД ВСИЧКО !!!
+2
 
 
Благой колко време го търпяха,най-после се намери кой да го махне.Има 60 мача за националния от тях има силно изиграни две полувремена.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Промяна! Локо и Гигант (Съединение) се разбраха да играят на "Лаута"
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: