ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даниел Божков дебютира срещу Любимец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 07.09.2011Коментари (23)3885
© Plovdiv24.bg
Даниел Божков ще може да дебютира повторно с екипа на "Ботев" Пловдив в двубоя срещу Любимец в събота, съобщиха от пресслужбата на клуба. Дългоочакваната жълта карта на футболиста бе изпратена в клуба от ФИФА и той ще бъде картотекиран за предстоящия двубой от 5-ия кръг в първенството на Източната "Б" група.

Както е известно, от полската федерация отказаха да изпратят документа и се наложи Божков да изтърпи едномесечния срок, предвиден в наредбите на ФИФА, за получаване на служебно разрешение да играе. Докато чакаше жълтата си карта 28-годишният играч се подготвяше на пълни обороти с отбора.

Под въпрос за мача с Любимец обаче остават контузените Николай Манчев и Емил Аргиров. Двамата продължават да се готвят на облекчен режим в компанията на Ирфан Юсеинов - Арфата, който със сигурност пропуска и този мач. Николай Домакинов вече тренира наравно с тима и наваксва пропуснатото по време на лечението от разтежение.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2011
10.09.2011
09.09.2011
09.09.2011
08.09.2011
08.09.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Гледам че изпъдения от чорбата Тибони в момента е във Фоджа. Няма такива глупаци като тях. Изпъдиха си къде що по-добри чужденци имаха начело с италианците, и на тяхно място играят сегашните "чалгаджии - национали". Големи заплати вземали, вършели една и съща работа заедно с българите, и наще спецове футболисти и тренери не им харесвало това. Ето как в бг винаги се развалят нарочно хубавите работи. Заради злоба, завист и Бог знае какво още. Чорбарите си изгониха най-класния защитник - Джузепе Акуаро, и сега се чудят защо Стяуа ги разпиля и в 2-та мача. Скапаняци. С 2 ръце подкрепям Морини да се върне. Ако може и някои от останалите играчи, също съм ЗА. Пичони е по-добре ако става треньор то това да е когато сме в А група, а не сега когато се гонят резултати. Защото няма как със защитни тактики да успяваме да печелим винаги когато трябва. За догодина при гостуванията на говеда чорби и латекски селяни, да ги нарежда така че и пиле да не може да хвръкне. Ша има да се чудат както Локо Сф как те с 20 положения са вкарали 2 гола, а ние с половин положение също 2. И пак червените картони няма да им помогнат както и тогава.
+5
 
 
Истинските фенове винаги трябва да подкрепят отбора! Надявам се всички в събота на колежа да покажат защо любовта ни към БОТЕВ е религия!
+10
 
 
Ей хора става въпрос за истинските фенове на Ботев на кой не му се иска нашия клуб да върви нагоре? Оставете ги поне този полусезон да работят и тогава ако не вървят нещата в наша полза да ги сваляме!
-2
 
 
ako и този мач завършим наравно "хер-а" сам да си подава оставката за да не ни мъчи повече...
+9
 
 
срещу Любимец да издигнем надпис "ВЪРНЕТЕ МОРИНИ" :)))
+21
 
 
Между другото някой знае ли къде е Морини в момента,играе ли,кво прави,и ако е свободен и естествено иска да се върне при нас какво чака ръководството,няма значение че е играл по селското време,защо не го потърсят,необходим ни е?!
+17
 
 
Пожелавам скоро и контузените да са ок,защото неминуемо ще вдигнат класата на отбора,а Дънди си е Дънди,в квато и форма да е винаги се раздава на 101%!!!
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 07.09.2011 г.
+18
 
 
Успех Дънди :) Най-после!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: