ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шефът на "канарчетата" стана спонсор на Купата на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 02.09.2011Коментари (25)3981
© Plovdiv24.bg
Корпоративна търговска банка е новият спонсор на турнира за Купата на България. Договорът между председателя на Надзорния съвет на банката Цветан Василев и управителя на СВ-РСА Валентин Михов бе подписан на нарочна пресконференция вчера. Застрахователна и презастрахователна компания "Виктория" ще бъде генерален спонсор на футболното първенство.

"Г-н Василев и г-н Данчев (б.р.- изпълнителен директор на "Виктория") са хората, които подадоха ръка на българския футбол в най-критичния момент. Ако не бяха те, нямаше да има телевизионни излъчвания и може би нищо от това, което се постигна за последните 26 дни. Направихме неща, които като цифри се случват за първи път в България. Доверието, което ни засвидетелстваха тези мъже, да се гарантират 6 милиона лева без детайли, без толкова стратегически неща, е невероятно. Досега сме постигнали 90 процента успеваемост по осигуряване на средствата и клубовете могат да бъдат спокойни за тези 5 милиона лева. До достигане на сумата на банковата гаранция (6 млн. лева) моята фирма няма да вземе стотинка. След изпълняване на банковата гаранция банката ще реши какво можем да получим. Клубовете могат да са спокойни, че средствата са осигурени", обяви Михов.

"Имам удоволствието да благодаря на Валентин Михов, който освен от футбол разбира и от бизнес. Благодаря на партньорите, които повярваха, че футболът не е същият като преди. Футболът е магия и може да обедини хората. Чрез нашите клубове ще защитим това, което правите за футбола", каза представителят на БФС Антон Попов.

Източник: в. "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 12
02.09.2011
02.09.2011
01.09.2011
01.09.2011
31.08.2011
31.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Циганите от Фесика ще участват за купата на България спонсорирана от нашия собственик!Каква ирония!
-5
 
 
Жалко е отборът с името на Хр. Ботев да е спонсориран от турците от ДПС и привържениците му да са ибрикчиите на А. Доган и неговата пионка Цв. Василев!
+1
 
 
Турнира за купата може да ни донесе много емоции. С отбор от А група задължително сме домакини. А и формулата с един мач направи последните няколко издания доста интересни. По-предния сезон имаше само един отбор от А група на полуфиналите и то не някой от фаворитите, а Берое.
+4
 
 
абе вие сериозно сте се размечтали много няма лошо да вземем купата ама доста нереалистично ми изглежда и в сферата на научната фантастика да влезем първо в А група как вато ни е целта а от там нататък каквото дойде
+6
 
 
Начетох се на много верни приказки тука доло, което ме радва! Кофтито е, че ако тази купа е вземем след някоя друга година и Цветан Василев ако все още е спонсор, ще започнат какви ли не спекулации ..
+3
 
 
Сега като вземем купата ще разправят, че всичко е уредено предварително.
+4
 
 
Почвам да мечтая за Купата, завоювана от канарите!!!
+4
 
 
Браво на Ц. Василев,ама поне малко ако беше наясно в каква помийна яма си хвърля кинтите едва ли щеше да го направи,дано това и на нас да ни помогне като някво лоби и да спрат да се гаврят с Ботев,а и като цяло с Пловдивския футбол,трябва също много да внимават с Вальо Дузпата,защото няма по-голям мошенник в бг футбола!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: