ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Куп пропуски лишиха Локомотив от победа в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:48 / 20.08.2011Коментари (88)12417
Локомотив загуби с 0:2 визитата си на Черноморец - Бургас. Пловдивчани бяха по-добрия отбор на терена, но пропуските от страна на футболистите в "черно бяло" повлияха в резултата на срещата. Двата отбора заложиха на офанзивна схема на игра и се получи един зрелищен двубой изпълнен с много голови положения.

Още в самото начало Локо бе много близо до откриването на резултата. Христо Златински отправи много силен шут към вратата на Черноморец, но топката нацели страничната греда. В 30-ата минута домакините изленаха напред в резултата с гол на Жужу. Алжирецът направи самостоятелен пробив от центъра на терена елиминира отбраната на гостите и с хубав шут по земя не остави никакъв шанс за реагиране на вратаря на Локомотив Флориан Лучини. След гола пловдивчани създадоха няколко чисти голови положения за реализиране до почивката, но Здравко Лазаров и Христо Златински профукаха 100% сигурни попадения излизайки очи в очи със стража на бургазлии Стоян Колев. В самия край на полувремето Валери Георгиев също бе много близо до гол. Халфа отправи много хубав шут от около 25 метра, но ударът му се удари в напречната греда.

През втората част наставника на "черно белите" направи рокади в състава си пускайки в игра Дарио Захора и Даксон Да Силва, който направи повторен дебют с фланелката на Локомотив. В 60-ата минута именно бразилеца изведе на стрелкова позиция Базил дьо Карвальо, но ударът на нападателя бе отразен от вратаря Стоян Колев.

В 70-ата минута Любомир Витанов направи груба грешка в центъра на терена, след като тръгна да се лъже с нападателя на Черноморец Жужу, който успя да отнеме топката от Витанов и с много хубав изстрел вкара красиво попадение във вратата на Локомотив за крайното 2:0.

В следващия четвърти кръг Локомотив се изправя срещу Калиакра в Пловдив. 

 

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.08.2011
22.08.2011
21.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
19.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
За съжаление пак ще напиша, че от началото на 2011 /вече 18 мача/ Здравко и Златински са абсолютно вредни за отбора ни. Прекланям се и пред двамата. Христо е луд и е Номер 1 черно-бял фен....НО пречат на отбора...Здравко с лакомията си пропуска 100000% положения и никога не подава, а Христо просто прави грешка след грешка. Явно никой от ръководството не иска да им го поясни. Нека са резерви известно време....нищо лошо няма в това. В момента провалят усилията на целия отбор...А иначе мачът беше страхотен... Гледаме напред !
+3
 
 
Целия мач ги мачкахме , но уникален малшанс ни попречи да бием. Много добър мач на нашите , въпреки загубата. Рядко в България гостуващ отбор създава толкова положения и прави толкова добри атаки като Локо Пд в Бургас. Глупавата грешка на Витанов ни лиши от точката в тоя мач. Прави впечатление обаче нулевата ефективност на Златински от доста време насам. Ицо не е във форма и трябва да се даде шанс на някой друг в следващите мачове. Ще бъдем фактор в първентвото , щото имаме силен отбор с могъщи фенове. Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+2
 
 
Лично според мен Лучини изобщо не е грешник на фона Здравко и Златински. Айде някой от големите разбирачи да ми обясни как по - точно си пролича че головете са вратарски?
0
 
 
Сами си направете изводите коя публика има повече привърженици !
+1
 
 
Пак не можаха да съберат достатъчно публика за сезона!:))Ние събрахме 2000 човека в Бургас,при това не беше лято!
-5
 
 
Кво толкова сте се прехласнали по Херо? Големия треньор. Черноморец ни биха след куп наши пропуски и два вратарски гола. Херо като беше при нас какво направи? Трето място. След това Едо стана шампион с играчите на, които херо не даваше шанс. Сегашния отбор е добър и не виждам причина за смяна на треньора
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Лично си нарпавих труда да броя 5 чисти положения за гол чисти сам срещу вратаря греди тези риби 2 пъти ритнаха и лучини пак заспа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: