ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо вдигна мерника на Захора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:42 / 18.08.2011Коментари (20)4001
© lportala.net
В Локомотив Пд са вдигнали мерника на нападателя си Дарио Захора. Привлеченият преди сезона с репутацията на голова машина хърватски плейбой не оправдава високите очаквания към него.

Черно-белите вече се чудят дали да не прекратят преждевременно договора си с него, разкриха близки до клуба. На Лаута се говори, че предстоящите два мача срещу Черноморец Бс и Калиакра ще са решаващи за оставането му в отбора. В досегашните две срещи от първенството бившият голмайстор на Динамо Загреб влезе като резерва, но не показа нищо.

Твърди се, че 29-годишният хърватин е и сред футболистите, които излизат най-скъпо на клуба. Разходите на Локо Пд за Захора на месец се равняват на 7000 евро. Пловдивчани все още се надяват хърватинът да влезе в час и не могат да се разделят с лека ръка с него. Ако Захора си замине, Локото няма друга алтернатива в нападение освен Базил дьо Карвальо. Евентуалната раздяла с Дарио няма да е инцидентен случай, след като през пролетта, пловдивчани изгониха нигериеца Патрик Огунсото, който също беше дошъл с репутацията на голова машина.

Спортният директор на пловдивчани Бранко Милованович заяви, че Захора засега не оправдава очакванията, но остава в клуба. Дарио има договор с Локо Пд за три години.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.08.2011
22.08.2011
21.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
айде поредната машина само дето някой хора много говориха тука знаетели кой е печелившия в цялата ситуация Берое лапнахави абушев има само един губещ в случая и определено не е коко динев,а феновете на локомотив дано час по скоро президентът ви разбере че това не е вихрен и да спре да препродава играчи или можеби сделката е такава ще ви даржа в златната среда и ще правя каквото си искам миналия сезон не се класирахте в лигата точно заради Коко погледнете трезво над нещата тои продава без никакви колебания стига да има оферта а как ще се отрази на отбора няма значение поне така изглежда за съжаление
-4
 
 
Тоя трябва да бъде махнат незабавно! Нека обаче депесарите в жълто да не разясняват в нашите теми,комплексарските си гледни точки! Гледам някои от тях следят 10 пъти повече нашия клуб отколкото техния! Нека преди всичко,всички жълтури да знаят,че ние отлично знаем,кой ни е собственика и кои са лошите и добрите му страни,но най-важното е,че жълтия клуб е собственост на ДПС и нейната банка,а лицата споменавани за собственици на жълтурите,са пионки на Ахмет Демир Доган! Това също го знаем всички,но има ли по-срамно нещо от това жълтури????? Клуба ви носи името на един от най-големите символи на борбата срещу турската тирания,а е собственост на про-турска партия!!!!! СРАМ И ПОЗОР!
0
 
 
Аз съм му го хвърлил още преди месец..... не струва !!
+3
 
 
майка ви гадна жълти гниди , гледайте си ДПС-то
на 18.08.2011 г.
+8
 
 
Изгонихме Абушев заради него,а сега ще му прекратяваме договора.
+5
 
 
Трансферът е осъществен,договорът е сключен,комисионите са прибрани,парите са изпрани-целта е постигната!След Пламтящото воле и Головата машина ще дойде Поразяващата задна ножица и схемата ще се потрети."Локомотив"?Феновете?Че кой го е грижа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: