ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовси: Искам да видя в Бургас играта, която показахме срещу Локо Сф
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:53 / 18.08.2011Коментари (23)4656
© Plovdiv24.bg
На днешната пресконференция на Локомотив старши-треньора на отбора Драган Канатларовски заяви, че е останал доволен от видяното от неговите възпитаници в мача срещу Локомотив Сф, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Изиграхме добър мач срещу Локомотив Сф. Видях това което исках да виждам от моите момчета на терена. Сега искам да видя същата тази игра и срещу Черноморец, които са един много добър отбор. Нашите цели винаги са да играем за победа във всеки един мач и ще преследваме на всяка цена трите точки в Бургас", каза наставникът на "черно белите".

"Цялата седмица мина в добро настроение, добри тренировки. Джереми първите 3 дена не тренираше равностойно, но в последните 2 тренировки тренираше наравно с всички и съм на 100% убеден, че ще вземе участие в мача", добави Канатларовски.

"Няма контузии в отбора единствено ще ни липсва централния бранител Пламен Крачунов, но мисля, че Мартин Кавдански ще се справи с тази задача да запълни дупката, коqто Пламен остави. Даксон и Кампагнучи вече са картотекирани и ще вземат участие в срещата с Черноморец", завърши македонския специалист.

Ето и групата на Локо за мача с Черноморец:

Флориан Лучини, Дино Шеремет, Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Мартин Кавдански, Ангел Йошев, Пабло Компагнучи, Михаил Венков, Христо Златински, Валери Георгиев, Любомир Витанов, Габор Ерош, Даксон Да Силва, Драги Коцев, Йордан Тодоров , Здравко Лазаров, Дарио Захора, Базил дьо Карвальо

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.08.2011
22.08.2011
21.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
мачът ще бъде доста труден все пак това не е черномореца от миналия сезон играят тактически добре все пак ви пожелавам успех но мисля че ще направите Х 1:1
+23
 
 
Ай, момчета - изяжте ги тия паламуди, ние ще изядем другите от Варна ! :)))
+6
 
 
Дано. Успех Драгане. В събота Бургас ще се оглася от песни. Целия плаж ще бъде черно-бял. Който няма с какво да пътува, да отива на Лаута да се записва за екскурзията. Цената е само 16.00 лв. в двете посоки. Записванията стават във фен-магазина който е отворен от 11.00 до 18.00 часа. Автобусите тръгват в събота в 8.30 часа от Лаута.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
боже дай ни металик моля те за купата
+9
 
 
1. ЛУЧИНИ 2.РОДРИГЕС 3.БЕНДЖЕЛЮН 4.ВЕНКОВ 5. КАВДАНСКИ 6.ВИТАНОВ 7.ЗЛАТИНСКИ 8.ЕРОШ 9.КАРВАЛЬО 10.ДАКСОН 11.ЛАЗАРОВ/кап./ Ако Канатларовски заложи на тези стартови 11 състезатели победата на пловдивският тим не подлежи на съмнение и ще бъде факт.
+4
 
 
Дано. Успех Драгане. В събота Бургас ще се оглася от песни. Целия плаж ще бъде черно-бял. Който няма с какво да пътува, да отива на Лаута да се записва за екскурзията. Цената е само 16.00 лв. в двете посоки. Записванията стават във фен-магазина който е отворен от 11.00 до 18.00 часа. Автобусите тръгват в събота в 8.30 часа от Лаута.
+11
 
 
И ние искаме същото, Драгане! И затова ще бием пътя до Бургас, защото където и да идем.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: