ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (27)
Цвети Пиронкова отпадна от Уимбълдън
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:41 / 28.06.2011Коментари (100)22292
© AELTC/M.Hangs
Първата ни ракета Цветана Пиронкова отпадна от престижния турнир за Големия шлем Уимбълдън. Мачът, който завърши току-що, бе отложен заради дъжда над Лондон и започна с голямо закъснение.

Пловдивчанката не показа играта, която й донесе победа срещу едни от най-добрите в света - Вера Звонарьова и Винъс Уилямс предните дни. Цвети Допусна брейк още в първия гейм на първия сет. Това позволи на Квитова да наложи темпото си на игра и да спечели първия сет. Във втората част нашето момиче успя да вземе надмощие в началото, но Квитова я изравни в края на сета и се стигна до тайбрек, който Пиронкова успя да спечели. В решаващия сет Цвети допусна отново пробив в първия гейм, което бе предвестник, че развоят ще е подобен на този от първата част. Така тя загуби мача в четвъртфинала срещу Петра Квитова (Чехия) с 3:6, 7:6 (7:5), 2:6.

Все пак Пиронкова записа отново едно изключително добро представяне на Уимбълдън и показа на всички, че не бива да бъде подценявана.
Още по темата: общо новини по темата: 18
02.07.2011
28.06.2011
28.06.2011
27.06.2011
27.06.2011
27.06.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Страхотна игра, но срещу този 2 метров чех... ! Цвети, Благодарим ти !
+1
 
 
Браво Цвети!! Макар че загуби се представи достойно на турнир като Уимбълдън!! Пък и срещу тази тежка тенис машина .... Но нищо има още много години пред теб!! И Винъс беше велика, но ...:))))) Така че - напред и нагоре!!
0
 
 
Браво Цвети!Макар и със загуба ние пак се гордеем с теб!Да стигнеш до тук не е никак малко и лесно!Бъди здрава и щастлива!!!Ние винаги ще те подкрепяме!
0
 
 
Сега, ако започна да коментирам подробно, няма да ми стигнат и 10 минути, за да се изкажа, ще се опитам да бъда кратък. Естествено, че ме е яд, че не постигна 5-та поредна победа на Уимбълдън, но... да погледнем фактите - отстрани поставената под номер 2 - Звонарьова, отстрани 5-кратната шампионка В. Уилямс, мина в пети кръг (което е по-добре от представянето на сегашната номер 1 Вожняцки) и за бога - от 124 момичета, започващи турнира, остана в осмицата - еми ако на това не му се вика достойно представяне - здраве му кажи! Относно днешната загуба, убеден съм, че НЕ толкова голяма роля играе фактът, че предишния ден е играла и на сингъл и на двойки, КОЛКОТО факторът Петра Квитова - абсолютно НЕслучайна тенисистка, миналогодишна полуфиналистка на Уимбълдън + победилка на няколко турнира от WTA веригата тази година... няма смисъл да споменавам, че в момента е в добра форма и за бога: 50 и кусур уинъра за 3-сетов мач... за какво говорим... просто е убийствена в момента и мачка наред... И добре, че Цвети Пиронкова повтори достойно представяне на Уимбълдън и така запуши устите на многознайковците и критиците, които твърдят, че миналогодишното й представяне е било случайно... Много ви здраве, всезнайковци!!! Желая успех на Пиронкова и занапред!
0
 
 
Цурето постигна върха на възможностите си, нека не бъдем максималисти, да я поздравим и и пожелаем успехи!
на 28.06.2011 г.
+1
 
 
Точно загуба,но достойна за нашето момиче беше ...Гледах с притаен дъх...
+1
 
 
Наистина БРАВО за нея. Но просто е очевидно, е има нужда от професионален тренер. бащата само не стига, а човекът е спец по кану-каяк , а не по тенис все пак.
+1
 
 
Браво, Цвети! Страхотна беше, но нямаше късмет днес! Горе главата! Гордеем се с теб!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: