ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мечечиев: За съжаление, едно събитие извън терена ме принуди да взема това решение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:40 / 28.06.2011Коментари (56)9713
© Plovdiv24.bg
Бившият капитана на Локомотив Пловдив Георги Мечечиев, който бе едно от новите попълнения в тима на Ботев, изрази недоволство към феновете на "жълто-черния" клуб за проявата им срещу него.

"За съжаление, се случи нещо, което не е свързано с футбола и с представянето ми на терена. Но колкото и да се старая да бъда професионалист, за мен най-важното нещо е да осигуря спокойствие на семейството ми. То е по-важно. Искам да благодаря на Петър Хубчев, на Марин Бакалов и на изпълнителния директор Палийски за доброто им отношение и подкрепата към мен. Пожелавам на Петър Хубчев и екипа му успех в борбата за влизане в "А" група. За съжаление, едно събитие извън терена ме принуди да взема това решение", заяви Мечечиев пред БТА.
Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Проблема не е Мечечиев.Проблема е изказването му,което не е никак достойно.Така че каквото повикало такова се обадило.В Ботев има момчета,които също са от школата на Локомотив,но имат достойно футболно поведение и никой от феновете на Ботев няма расистко отношение към тях.
+2
 
 
Ако е истински професионалист не му прави чест за постъпката в рейса ,истинските футболисти и професионалисти не биха го направили !!!!
+2
 
 
Ами онова,във автобуса,то на терена ли беше Мечок?
-2
 
 
https://www.plovdiv24.bg/sport/266699.html - време е феновете отново да атакуват.Щом Мечечиев,който е от източна България,от където е и Хубчев,тогава не разбирам,защо ще застават зад гърба на попълнение-чужденец.През Локомотив се пробват чужденците,Ботев е на Пловдив и може да остане отбор само с български футболисти.Ето това трябва да е серозната кауза на Ботев.
-2
 
 
Отново злобата, злопаметността, селянията, простотията и мръсотията надделяха над здравия разум. Възмутен съм. Пловдивчаните не сме селяни, ама много селяни дойдоха в града и се мъчат да си го присвоят, (включително и много от пишещите тук) После като идем някъде ни говорят тия от Пловдив това тия онова, ама незнаят, че в Пловдив 80 % от населнието са селяни, а не пловдивчани. Аз се разграничавам от селяците изгонили Мечката.
+3
 
 
С риск да се повторя - Не може където си плюл после бял хляб да искаш да ядеш ... И после ми бил професионалист !!! "Да си бе мирно седяло не бе чудо видяло" ....
+4
 
 
За съзажеление едно събитие в един автобус накара феновете на Ботев да вземат това решение.И между другото да те питам нещо Мечо:Ще ходиш ли да се пробваш в гласа на България.Много хубаво пееш,страшен глас,ще гласувам за теб.
+11
 
 
Мечечиев, а къде отидоха сантиментите? от Желю Станков Ако Георги като играч на Локо (Пд) би мирно седял, сега нямаше да види чудото в Ботев Случилото се онзи ден с футболиста Георги Мечечиев не е прецедент и за пореден път ни напомня колко плиткоумни са голяма част от хората, които практикуват професионално футбол в България. На някои от тях им се налага да отговарят на изключително тривиални въпроси, част от които са свързани с избора им на любим отбор. А това в повечето случаи се дели на два периода. Първият е преди да направят добър трансфер, а вторият е след това. И ако има засечка, вече става интересно. Някои играчи използват това, че са попаднали в популярен отбор, за да оправят живота си. Боравят с няколко заучени флирта за първоначално натрупване на симпатии от страна на публиката и после е лесно. Ако треньорът не харесва дадения футболист, той пуска своите сигнали към феновете, които преди това е нарекъл най-великите, предани, многобройни... Така е било и с Мечечиев. Носейки екипа на Локомотив (Пловдив), той е провокирал градския съперник с жестове, с поведението си, вероятно и с неприятни фрази в интервюта. Веднъж превърнал се в дразнител, той си е дал ясна сметка, че Ботев няма как да бъде следващо стъпало в кариерата му. Ако в българския футбол са останали някакви традиции, би трябвало Георги да е привърженик на Тунджа от родния му град Ямбол и след това да споменава този факт винаги като го питат на кой отбор симпатизира. "Аз съм професионалист, нямам сантименти" и разни подобни алабалистики все още вършат работа, когато някой играе срещу родния или който и да е от бившите си отбори.
+7
 
 
Да си жив и здрав и дано успееш в Монтана или където и да е другаде, но това че искаше да дойдеш при нас си беше грешка. Не само заради това, че те е страх за жената и дъщерята.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: