ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев: Шепа фенове петнят името на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 28.06.2011Коментари (222)18314
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев излезе с официална позиция по повод скандала, който се разигра вчера на стадиона край бирената с бившия играч на Локомотив Пловдив Георги Мечечиев.

Ето и какво гласи съобщението, което е публикувано в официалния сайт на клуба.


Уважаеми привърженици,

"Ботев" Пловдив върви по път, чиито препятствия никой друг не познава и искаме да вярваме, че това ни сплотява и ни прави по-силни. Вчерашните действия на няколко човека показаха, че все още има хора, които не осъзнават това. За първи път от началото на новия век клубът ни има ясно изградена управленска структура, в която всеки знае своето място и задължения. Време е малцината, които все още смятат, че могат да се бъркат в работата на клубното ръководство да осъзнаят, че тяхното място е на трибуните, където да подкрепят отбора и да дават своя принос към общата кауза.

Случилото се вчера е недопустимо заради името, което футболен клуб "Ботев" е градил в продължение на един век. Смятаме, че има цивилизовани начини, присъщи на безспорно интелигентната ни публика, с които да се изразява несъгласие по конкретен въпрос. Подобно грозно поведение, макар и от шепа хора, петни името на клуба и вреди сериозно на неговия обществен имидж.

"Ботев" Пловдив има не само футболно, но и социално измерение, което е част от културата на града в последните 100 години. Отговорността, която всички ние носим към историята и патрона на нашия клуб задължават!

Разчитаме, че предстоящото легитимиране на официален фен-клуб ще предотвратява подобни срамни прояви и самодейни инициативи, зад които не стоят организираните привърженици на "Ботев". Призоваваме всички ботевисти да подкрепят силно и безрезервно отбора, така както са го правили винаги и да не допускат подобни сцени, уронващи престижа на клуба! Подобни прояви не се вписват в нашата визия за бъдещето развитие на "Ботев".

Наясно сме, че винаги ще има хора, които не споделят нашите виждания за управлението на клуба, но отговорността за това я носим ние - ръководството на "Ботев" Пловдив. Желанието ни, а сигурни сме и на всички истински фенове, е да изградим клуб за пример и подражание, като това няма как да се случи без вас.

 

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев" Пловдив


Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Дано само освен радостта от "легитимирането на официален фен-клуб" някои не си представят, че ще придобият и казионни фенове винаги за всичко съгласни с ръководството както е при Черноморец, Литекс и дори при Левски с Гугутката. Иначе аз също не съм съгласен с начина по-който трима човека изгониха буфера, но не защото мисля че мястото му е при нас, а защото не бе редно да се намесва семейството му.
+8
 
 
От всички буферски изказвания става ясно само едно(после не се сърдете,че ви наричат цигани)-отместват акцента на проблема,че тоя техния певец бил капитан при тях,и видиш ли защото носил техния екип затова не го приехме(точно по примера на мангалите,които казват ''няма кво да ядем бе бате,няма работа'',а не защото така им е по готино да получават помощи и да крадът желязо),та и вие така драги ми коловозчета.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Ако ви се изплюя в лицето и ви се извиня в медиите ще приемете ли извинението.Ако пея злобни песни срещу отбора ви вместо да се радвам на победата,как ще ме приемат в отбора си крайните ултраси.След първият проблем /ако е имал такъв/ го напусна значи съм направил неправилен избор.Какво е очаквал Мечечиев и не е ли това повод да откликне на по-приемлива оферта.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Айде църните да си събират катуна и на каручките и по махалите
+1
 
 
Може и да сте прави за Мечеджиев ,ама това ли е начина да покажете че не го искате ... със заплахи??
+9
 
 
какво става със стадиона , нали веднага почваше ремонта...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: