ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мечечиев се обърна към феновете на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 16.06.2011Коментари (74)10410
© Plovdiv24.bg
Новото попълнение в редиците на "Ботев" Пловдив Георги Мечечиев пожела да се обърне към "жълто-черната" общественост, предадоха от пресслужбата на клуба. Поводът е напрежението, което се създаде сред феновете заради трансфера.


Уважаеми ботевисти,

Наясно съм с негативното настроение на публиката и отношението ви към мен във връзка с разпространените в интернет кадри. Искам да знаете, че поведението ми в тях е продиктувано от победата в пловдивското дерби, което е неповторимо като заряд и емоции. След мача изразих радостта си заедно с бившите ми съотборници. Въпреки това, никога не съм изпитвал лоши чувства към "Ботев".

В кариерата си на футболист винаги съм се отнасял професионално към задълженията си и съм давал всичко от себе си за клубовете, чиито цветове съм защитавал. Така ще бъде и сега. Вярвам, че с играта си на терена и поведението извън него, ще заслужа вашата подкрепа. Приех предложението да играя за "Ботев", защото клубът е запазена марка в българския футбол и за мен е чест да бъда част от него. "Ботев" е име, история и публика.

С уважение,
Георги Мечечиев

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
На нашият стадион и в нашият отбор няма място за такива мекерета
на 19.06.2011 г.
0
 
 
Каквото решение приеме фенклубът на Ботев , това ще е отношението ни към този ! Ако кажат , че не го приемаме ще го освиркваме във всеки мач , ако кажат че го приемаме ... така да е !
+1
 
 
Не обичам фурнаджийските лопати . Преди обяд с Христа , след обяд против ! Дори да покаже добра игра за Ботев, за мен ще бъде винаги чужд !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Току що гледах клипа от автобуса на "Локо". Не разпознах Мечеджиев, но за нашите географски ширини, в изтока на Балканите, всичко е нормално. Не можем да изискваме кой знае каква култура от футболистите /още по-малко на Локо/. Нека бъдем снизходителни. Колко ли книги са прочели, колко ли театри, опери и концерти са посетили, така че маймунското им поведение е напълно закономерно. А Мечеджиев ще го уважаваме според играта му за Ботев.
+2
 
 
Абе ако играе добре и от сърце, може и да не изяде много мйани !!!
-2
 
 
Това е футбола към момента.И Курдов ходи наред назад,плюеха го,но помогна на отбора.Карамитев,Гуджев и др.-и те не са първични юноши на Ботев.Миналия сезон толкова много футболисти преминаха през отбора,че още някой друг няма да навреди.Който може да помогне на отбора нека се пробва,пък после ще говорим.
+11
 
 
Току що гледах това клипче и мога само да кажа,че това ако бяха футболистите на БОТЕВ1912 щеше да ме е срам.Това е пълна тъпотия и мога само да се надявам нашите момчета да не падат толкова ниско.
+7
 
 
Твърдо против привличането на тоя мангал!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: