ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взима бивш капитан на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 07.06.2011Коментари (74)9588
© Plovdiv24.bg
Трансферните новини от лагера на Ботев (Пловдив) пристигат всеки ден. Завърналите се в професионалния футбол "канарчета" обявиха привличането на трети нов футболист само в рамките на днешния ден. Това е Георги Мечечиев от Монтана.

33-годишният краен защитник идва като свободен агент и няма да струва никакви пари. Интересното е, че само допреди един сезон Мечката играеше за Локомотив (Пловдив), като дори беше капитан на отбора. Преди това той беше в редиците на Славия, Спартак (Варна), Нафтекс, Берое, Розова долина и Ямбол.

Ботев вече анонсира трансферите на Александър Александров-Кривия от Левски и Йордан Христов от Спартак (Пловдив). За сигурно се смята идването и на Мартин Димов от Калиакра.

Източник: sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
а тоя зарвул бял ден няма да види на КОЛЕЖА ПЕ ПЕСНИ ПРОТИВ НАС АСЕГА ПЕД......
0
 
 
мечечиев определено е идеален за б група , за кривя , незнам в каква форма е , бакала не би му позволил да развали атмосферата в отбора , а и кривя не е толкова глупав .
+1
 
 
Този Мечечиев е син на Малина чалгаджийката. За нищо не става, майка му го урежда.Ще има луд смях с него.Пълен некъдърник и неудачник
+1
 
 
Тая няма да я бъде.Това да не е да идеш от Монтана в Своге.
на 07.06.2011 г.
+4
 
 
Стига сте мрънкали . Влезнахме в "Б" група , а не в Премиершип ! Имаме млади и добри момчета , но без голям опит. Те трябва да се обиграват , но трябва и да има едно ядро от стари кучета , които и едно полувреме да изкарат , но да спасят отбора в тежки мачове ! В "Б" групата има доста тимове - ръгачи , няма да е толкова леко , както във "В" ... Никой от тия - Кривия , Мечечиев и евентуално още един-двама... , няма да векува в Отбора ! Вземаме ги за без пари за сезон , два . Догодина 100 % ще видим по-гръмки трансфери за "А" група...
+1
 
 
Мече още като видя конкурент за поста си и напусна сам (все някъде има архив в сайта) но предполагам че ще ви свърши някаква работа- винаги ми е харесвал- купи си апартамент в Пловдив, нека си порита и при вас.
+5
 
 
с 1 такъв по стар футболист се спира развитието на един юноша , който би дошъл в отбора ако го нямаше този опитния , в смисъл добре , да го вземем ама и младите да развиваме за да може да се обиграят !
+2
 
 
какво значи стари кучета ? ОПИТНИ ФУДБОЛИСТИ РАЗБИРАМ КАТО МАНЧЕВ И ЛИМОНА НА ПО 25 ДО 28 ГОДИНИ ТЕЗИ ПО НА 33 + според мен няма какво да дадат на одбора !!!! триабва да имаме фудболисти от 18 до 28 30 години макс като да са преобладажащи тези между 18 и 23 момчета в разцвета на физическата си сила за да може да се шлаифа само техниката!!!
+19
 
 
Искам да поздравя феновете на Ботев за начина по който изпратиха Коцето, той заслужаваше такова изпращане.Помня го като футболист на Локо беше ми любимец...но не било писано ние да го изпратим в бенефиса му.
+6
 
 
Има си треньор, има ръководство, щом така са решили, аз им имам доверие и съм сигурен че имат основателни причини. Може в момента да нямаме класни млади попълнения на разположение, пък и трябват опитни футболисти които да поемат товара докато младите се обиграят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: