ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев започна лятната селекция с привличането на Александров и Христов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 06.06.2011Коментари (131)15818
© Plovdiv24.bg
Йордан Христов (вляво) ще смени Спартак с Ботев от следващия сезон.
Лятната селекция на "Ботев" стартира с привличането на Александър Александров - Кривия и Йордан Христов, които ще подсилят халфовата линия на "канарчетата" от следващия сезон, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Бившият играч на "Левски" се разбра с ръководството и наесен със сигурност ще носи жълто-черното райе. Той пристига като свободен агент.

Другото сигурно попълнение е Йордан Христов, който идва от "Спартак" Пловдив. Крилото също се е договорил с "Ботев" и ще се обвърже с клуба за 2+1 години.
Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
След като обединят "Б" групите, мачовете ще станат доста.Като прибавим и купата в която нашите ще се пробват този сезон работата става дебела. Едва ли кривия ще играе за сметка на някой младок. Всички ще имат възможност да поиграят и то доста, стига да искат.
+3
 
 
ГОЛЯМА ПОЛЕМИКА ЗА КРИВЯ...СПОКО,МИСЛЯ ЧЕ МУ Е КАЗАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧЕ НЯМА ДА Е ТИТУЛЯР,А С ОПИТА СИ МОЖЕ ДА Е ОТ ПОЛЗА!НЕЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕТЕ,НО ДАНЧО МИНЕВ С ПОСТОЯННИТЕ СИ ПРЕТЕНЦИИ И ИЗНУДВАНИЯ Е ИЗГОНЕН ОТ РЪКОВОДСТВ ОТО ОТ ОТБОРА,ТАКА ЧЕ ТОВА Е ЗНАК ЧЕ КРИВЯ НЯМА ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА.ПЪТЯ ОТ СЪБЛЕКАЛНЯТА ДО ПОРТАЛА Е 10 МЕТРА,МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ И НА БЕГОМ.ПОВЕЧЕ НЕ МИ ХАРЕСВА ТОВА ЗА МЕЧЕДЖИЕВ.КОГАТО БЕШЕ В ЛОКО ПОСТОЯННО ПОВТАРЯШЕ КОЛКО МРАЗИ ЖЪЛТИТЕ.МЕНЕ ЛИЧНО КАТО МЕ ВИДЕШЕ И УМИШЛЕНО ПОКАЗВАШЕ ЧЕ НЕ НИ ХАРЕСВА,АЗ ЛИЧНО ТОЗИ НЯМА ДА ГО ПРИЕМА НИКОГА!
-3
 
 
Май май на това ръководство и треньори яко ги пери съчмата в главата с това привличане на кривия
+2
 
 
Въпреки големия ми скептицизъм към Кривия, мога да кажа отсега, че с този ход ръководството дава ясна заявка за Купата! Нали съм си по природа оптимист и все гледам напред в розово. С такъв лидер като Кривия няма отбор в България, който да ни спре на Колежа! Купата е наша!
+1
 
 
Уникална тъпотия с привличането на Кривия !!! Две неща държа да попитам....ръководството наясно ли е,че с идването на Кривия си залага само бомба със закъснител в съблекалнята...защото независимо ,че е добър футболист , е голямо мрънкало и интригант...И друго , какво е мнението на Петър Хубчев за този трансфер .....По-скоро отговора на втория въпрос ми е БЕЗКРАЙНО ЛЮБОПИТЕН ! А, сещам се и за трети....Тошко Неделев и Кривия се плеймейкъри.....нали някой не си представя,че малкия ще седи на скамейката, заради едно дърто ГОВЕДО ?!??!!??!
+2
 
 
аз мисля 4е това е много добре кривия си е класен футболист тъкмо младите ще се обиграват с него а и това го знаех от много време 4е кривия иска да завърши кариерата си в Ботев а и квото и да си говорим за Б група си е екстра с него ще минем през Б както през В ми се струва
+1
 
 
Бих добавел и още една трансверна бомба Мечечиев от Монтана
+6
 
 
Само бих добовил че Кривия и Юли Попов са приятели, и му обещал че като го изгонат от левски ще го вземи във Ботевъ за една година. Това се знаеше още от преди.
+7
 
 
Да бе, показвал средни пръсти, някога си! А сагата Курдов бързо я забравиха всички! Винаги съм харесвал Кривия, независимо къде е играл.Такава жар и себераздаване рядко се срещат в повечето днешни футболисти!
+14
 
 
Хайде стига бе момчета, съвземете се малко ! Тоя бил направил това, оня онова, ама преди 100 години ни показал пръсти... Радвайте се на този светъл за нас период, след толкова ходене по мъките, най-накрая имаме един Ботев в който се работи професионално, с цел и нужните средства. Щом сега така се мрънка, представям си какво ще стане когато загубим мач, а това има шанс да се случи в Б група. Дайте шанс на новите попълнения преди да ги оплюете, щом Хубчев ги е избрал, значи имаме нужда от тях, или вие сте по-големи разбирачи от него ? С 11 Васковци ли да играем ? Имаме млад и талантлив отбор, който има нужда от стари кучета за да се обиграе и да мачка в А !!! Загърбете омразата от Нечовешките години и се радвайте на това което се случва ! Достатъчно страдахме, за да си създаваме проблеми сега, когато такива липсват ! Само Ботев и пълна подкрепа на Хубчев и неговата селекция !!! Наздраве !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: