ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев поиска четирима футболисти на Локомотив Сф
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 25.05.2011Коментари (56)8789
© Plovdiv24.bg
Завърналият се в "Б" група тим на Ботев (Пловдив) поиска четирима футболисти на Локомотив (София). Това са Марчо Дафчев, Ивайло Димитров-Шведа, Илиян Гаров и Дормушали Саидходжа. С изключение на Шведа всички са бивши футболисти на жълто-черните. Договорите на Дафчев и Димитров изтичат на 30 юни и ако не бъдат подновени, двамата стават свободни агенти. За Дафчев Ботев ще трябва да се бори с Черноморец, където е менторът на халфа - Георги Василев.

Иво Димитров пък вече работи с президента на Ботев Марин Бакалов. Той му беше треньор в Ботев 2002 и Спартак (Пд). Муши Саидходжа също може да стане свободен агент, ако от Надежда се възползват от опцията в договора му за прекратяване по взаимно съгласие. Той отиде в Локото през зимата, но не можа да впечатли. Последният от карето - Илиян Гаров, има договор до следващото лято. В Надежда обаче може да се разделят с бившия капитан на Ботев, ако не успеят да се класират за Лига Европа.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 4
29.05.2011
28.05.2011
27.05.2011
25.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
СПОРЕД МЕН ДАФЧЕВ ЗА 1 ГОДИНА-ПРИ БЕТОН НА ПРОТИВНИКА ВСЕКИ 2 ФАУЛ Е ГОЛ ШВЕДА Е ПЕРФЕКТЕН И ПЕРСПЕКТИВЕН. АКО МИНЕВ ОТИДЕ В ДЕЛИОРМАНА, ТА ДОРИ И ДА НЕ ОТИДЕ!!! МОЖЕ И ГАРОВ МУШИ ДА ПЪТУВА ИЛИ ЗА 1 ГОДИНА.....
+1
 
 
Аз пък искам Ола и Морини. А тази статия ако е истина ---> цялото ръководство може да се гръмне.
+1
 
 
Никой от тези не ни трябва.Абсурд е да събираме играчи ,които са минали отдавна през нашият стадион.
-5
 
 
Като говорим за селекция предполагам, че един от двамата вратари няма да остане за следващия сезон, както и Фанев, Танчовски, Площаков, С.Костадинов, Ридван. Вероятно е Минев и Тимонов също да си тръгнат да изкарат повече пари. В тази ситуация ми се иска освен нашите младоци Неделев и Парунев да привлечем за вратар Божо Митрев или Цецо Димитров от Левски, Карачанаков, Сандански и Митко Илиев от Пирин, Пламен Димов и Мирослав Коев от Поморие и Мечо Телкииски или Дафчев да радват окото и да учат децата на терена. :-) От Локо Сф само Дяков и Иванов ме кефят но тях трудно ще ги вземем.
+2
 
 
До колкото разбрах, това са едни от наблюдаваните играчи от Петър Хубчев.
-1
 
 
Дано да не е истина. Тези бабереци не ни трябва. Това са футболисти доказали своята некадърност. Ако се взима нещо, то нека бъдат млади играчи с бъдеще.
+1
 
 
както казва колегата ''със стари к..ви нов бардак не се прави.имаме 4удесни млади мом4ета,които първия сезон изнесоха цялата тежест на гърба си,пък било и то в В група,не ни трябват Мар4о наркомана,мушита,Гарата и шведи,ще дойдат и ще издат хляба на някое младо мом4е,мисля си 4е имаме отбор в момента който без проблеми ще мине и Б групата,и тогава ве4е ще трябва да се мисли за 2-3 наистина ка4ествени попълнения,а междужременно малките пи4ове ще израснат още.дано само да успеем да задържим вси4ки за Б група
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
От бившите офанзивни футболисти на Ботев в последната година на ниво е единствено Жоро Андонов. Не знам обаче дали Черноморец ще го дадат и дали той ще иска да се върне. Трябва ни обаче ляв бек Гаджалов и Байрев не са такъв тип играчи въпреки, че във В се справиха, но това не може да е критерий.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: