ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Остават 2 мача на Ботев до приключването на сезона в Югоизточната "В"група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:34 / 28.05.2011Коментари (20)7767
© Plovdiv24.bg
Остават 2 мача на Ботев до приключването на сезона в Югоизточната "В"група, съобщиха от пресслужбата на клуба. Заради очаквания засилен зрителски интерес към тях, и особено към шоуто, с което ще бъде закрита състезателната година, обръщаме внимание на всички ботевисти към няколко важни подробности, свързани с пропусквателния режим.

Билети за гостуването на "Розова долина" в Сопот ще се продават до 13.00 часа в събота в клубния магазин на стадион "Христо Ботев". Цената е 3 лева. Пропуски за двубоя ще има и на стадиона в града на Вазов, но само на една каса, което може да доведе до струпване на хора и забавяне на влизането на стадиона. Абонаментни карти за този мач НЕ важат, защото той не е домакински.

Билетите за бенефиса на Коце Видолов и мача с "Нефтохимик" на 5 юни ще бъдат пуснати в продажба още в понеделник, 30 май. Първоначално те ще се търгуват в клубния магазин, като при необходимост е възможно да бъдат отворени и няколко каси на "Колежа". Както е известно билетите за програмата, която ще започне в 16.00 часа, са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще отидат за благотворителни цели.

Ръководството на клуба призовава желаещите да присъстват на прощалния мач на Магьосника и награждаването на "Ботев" като първенец в групата, да си закупят билети преди 5 юни, както и да не изчакват последния момент за влизане на "Колежа".

Още по темата: общо новини по темата: 4
29.05.2011
27.05.2011
25.05.2011
25.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
А искам да попитам, понеже имам един приятел, които е по-малък от мен и няма 18 години, за тях важи ли още промоцията там за безплатно влизане на стадиона ? Иначе на 5-ти сме там каквото и да става !!! АЙ КАНАРИИИ
+12
 
 
Момчета утре посоката е СОПОТ,последното ни гостуване във В гр.Нека утре покажем за кой ли път колко си обичаме отбора,и загреем за големия празник.
+18
 
 
Днес връщайки се от стадион Пловдив и спомняйки си за славните мачове на този стадион, целият настръхан, но за жалост стадиона се разпада пред очите на всички пловдивчани /днес на втория етаж на стадиона имаше някакви инжинери и гледаха нещо/. След това се сетих за мача с Нафтата, а той ще е една голяма точка в нашата славна история! АЙ КАНАРИИИИИ
+30
 
 
Честито на всички съграждани дано да продължите и със същото надмощие над противниците от Б-група и нека да покажем че няма по добри от 2-та пловдивски отбора
+33
 
 
Излишно е да ви пожелавам успех, Пловдив ще вкара минимум 3 парцала :)
+20
 
 
А някой знае ли дали наистина ще имаме гости от Гърция на 5-ти юни?
на 28.05.2011 г.
+17
 
 
САМО БОТЕВ Големите са си големи
+18
 
 
Още от сега настръхвам само като чета а какво ще е на пети незнам. АЙЙЙ КАНАРИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: