ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив лудна по котката Здравко и Love.net
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:00 / 12.05.2011Коментари (23)5086
© lportala.net
Локомотивци сътвориха поредното уникално събитие, с което с право могат да се гордеят пред цяла България. Около 200 души, начело с всички футболисти, спортно-технически щаб, легенди, млади и стари се събраха в зала №1 на кино "Арена" за черно-бялата прожекция на българския хит "Love.net". За целта клубният автобус докара всички от Лаута, веднага след следобедната тренировка, чийто начален час бе съобразен според повода. На входа всеки получи от талантливия режисьор специално изработена значка за случая. Сред присъстващите бе и юношеския отбор на Локомотив, който получи поканата в последния момент, заради победата си над Векта с 3:0 броени минути преди това.

Всички зрители аплодираха на крака режисьора Илиян Джевелеков, който присъстваше, заедно с Александра Фучанска - сценарист, монтажист и кастинг-директор на продукцията. Там бе и основателят на най-стария фенклуб в България Георги Момчилов, като датата 11 май съвпадна с 13-тия рожден ден от учредяването му. Пред всички се изправи и художника Митко Железаров, чието появяване на белия екран с черно-бялата фланелка хвърли в екстаз препълнената зала.

"От този отбор съм от както се помня. Тук съм с братовчедка си Светла, както и с един от верните фенове на Локомотив - моят баща. Радвам се че тази вечер с нас е и един от моител любимци - Гочо Василев, невероятен актьор и велик футболист. Всеки мач с него бе истинско шоу.

Благодарности и на Аян Садъков, затова, че ми е носил толкова радост през ученическите ми години, когато с Митко (бел ред. Митко Железаров) подкрепяхме отбора навсякъде, включително и в "Б" група." вдигна залата на крака за пореден път пловдивският режисьор.

Председателят на фенклуба Костадин Славов подари на Илиян Джевелеков уникална "черно-бяла" фланелка, надписана с фамилията му и с поставено логото на Love.net.

"Фланелката с номер осем е замразена, но днес тя е за Илиян, който е нашият Христо Бонев в киното." обяви шефът на клуба на привържениците. Клубният администратор Илко Дойчев (Фена) също се включи към подаръците и връчи топка с автографите на всички футболисти.

Художникът Митко Железаров пък подари на феновете специално нарисувана от него картина за случая с надслов:
"За най-феноменалната публика, за най-великия отбор - Локо (Пловдив). Любовта е черно-бяла".

Част от футболистите също се включиха в шоуто, задавайки въпроси и отправяйки пожелания към режисьора и творческия му екип.

Постоянното присъствие на котката Здравко във филма провокира десният бек Джерами Рордирес да попита Джевелеков, това образа на Здравко Лазаров ли е или не.
"Неслучайно котката е черно-бяла и носи това име." хвърли в смях с отговора си Илиян. "Електричката" също пое микрофона:

"Филмът е уникален, хареса ми и котката и всичко останало."
Майтапа продължи с желанието на Пламен Крачунов да осинови четириногото животно, което също не остави присъстващите да си поемат дъх.

Данчо Тодоров пък издаде, че Здравко Лазаров е гладен, а Христо Златински го затапи:
"Ще изядем Левски в събота."

Защитникът Юнес Бенжелюн пък показа, че българският език не му е чужд и сподели, че гледа филма за втори път, преди това заедно с приятелката си.

"Много добре филм" обобщи мнението си Юнес.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 16
17.05.2011
16.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.05.2011 г.
0
 
 
Страшен купон беше - културно, изпълнено с много емоционален заряд и обич към отбора. Така може да се забавляват само истинските пловдивчани и истинските фенове. На селяка му дай да плюе по портрет, да гъне кебабчета и да слуша гюбеци докато върти маанета на стадиона. САМО Пловдив, САМО ЛОКО!
0
 
 
ЛОКО - Любим Отбор на Културната Общественост - Пловдив
0
 
 
Аз така и не разбрах ся, филма ли ви хареса или котката?
+1
 
 
Ходи си купи сапун,че сте бая мундари на Кънчова поляна,да не разнесете заразата.И после на бегом при Цецо мустака да го питаш що акулите ви взеха Пепсито
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+6
 
 
Данчо Тодоров пък издаде, че Здравко Лазаров е гладен, а Христо Златински го затапи: "Ще изядем Левски в събота." и аз сам на тва мнение
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: