ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев без проблем се разправи срещу Етър на "Колежа"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:47 / 26.04.2011Коментари (51)12639
Ботев без проблем се наложи с 2:0 над атакуващия А група Етър, в контролна среща играна на "Колежа".

"Канарчетата" бяха по-добрия отбор на терена и логично стигнаха до успеха. Още в 10-ата минута Ботев успя да достигне до гол. Капитана Николай Манчев бе изведен по-прекрасен начин зад отбраната на Етър и технично преодоля вратаря за да вкара коженото кълбо в мрежата.

В 25-ата минута гостите от Велико Търново изтърваха едно от най-чистите си положения в мача. Николай Манчев не можа да върне една топка на вратаря Илия Николов, след което бившия играч на Локомотив Пловдив Екундайо Джайеоба се възползва, но нападателя се колеба дали да бие или подаде и пропиля 100% голово положение за своя тим.

В 30-ата минута Ботев остана без своя голмайстор Атанас Курдов. Нападателят бе изведен сам срещу вратаря на Етър, но изведнъж се спря и се хвана за дясното бедро. Последва медицинска помощ от щаба на "жълто-черните", след което Наско напусна терена накуцвайки пред бурните овации от страна на публиката.

През втората част Ботев тръгна още от първите минути да пресира своя опонент в своята половина на терена. В 50-ата минута влезлия като резерва Ридван Хаджифейзула проби по-крилото, след което центрира в пеналта на Етър, където Тодор Тимонов засече по-земя центрирането, но топката уцели десния страничен стълб. 

Четвърт час преди края на двубоя Ботев вкара втори гол. Ирфан Юсеинов се пребори за една топка в центара на терена с играч на Етър, проби по-крилото, навлезе в пеналта на гостите и подаде на връхлитащия Илиян Христов, който оформи крайното 2:0 за Ботев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Само да кажа че Етър в момента е на нивото на Пирин Благоевград.А Пирин биха Локуту на Лайнута.Сами си направете извода буфери нещастни Ботев Пловдив на кое ниво е.А след края на първенството се говори че Коко Тото щял да ви оставя.Ако това стане то лека ви пръст.
+7
 
 
Хубава победа.Момчетата играха с настроение.
+7
 
 
Полезна контрола учудващо спечелена със лекота.Етър са лидери във В група,но след мача за купата със Славия са в криза.За това да не се главозамайваме.Отбор още сега за атака на А група има,но да не избързваме като други.Лимона ако игаре постоянно на 90 процента без да се забавлява ще е два пъти по-полезен.Интересно ми беше как върновци се учудваха на ръкоплясканията по техен адрес.Не са го виждали и не са го очаквали от тази ,,дива орда''.Моля локомотивците пишещи в темите за Ботев,ако няма какво да пишат смислено или позитивно да се въздържат.3-4 са постоянните поситители дразнещи, и това при поостоянни победи.Избивайте си комплексите пред на ученическият стол.Това е съвет,а не заяждане.Иначе на всяко действие има равно по него противодействие.Помогнете си.
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Само тебе обичам и за тебе живея и ненапразно за теб ще умра..... мой БОТЕВ.
+16
 
 
Браво на нашите момчета. На Етър ВТ не им дадохме 1 положение да направят. Все пак много го искам и да го направят в Б група. САМО БОТЕВ
+7
 
 
Не се радвайте толкова много. Все пак е контрола. Другото е че доста от титулярите на Етър не са играли, така че незнам. Дано има повече такива контроли за да свикне отбора с нивото на Б група.
+10
 
 
ФЕНЧЕТАТА НА СПОРТКУЛУБУ2001 ДА СИ ЗАТВАРЯТ ПЛЮВАЛНИЦИТЕ.НЕ ОСТАНА,ЩЕ УСЕТИТЕ ЖЪЛТАТА МОЩ КАКТО БЕШЕ В ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: