ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев си събра багажа от "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:27 / 17.04.2011Коментари (29)6738
© Plovdiv24.bg
Матушев бе на пейката срещу Локо (Сф) само като фигурант
Локомотив на практика е без треньор. Независимо кога това ще бъда потвърдено официално от ръководните фактори в клуба.

Plovdiv24.bg научи, че "смърфовете" са били реално без треньор в мача срещу софийските си адаши. Матушев е подал оставката си още тази сутрин, а след мача със столичани е събрал багажа си от треньорската стая. Матушев намекна в изказването си след мача, че на практика последния му мач като наставник е бил този срещу Литекс. "До мача с Литекс мисля, че добре свърших работата си и отбора вървеше. След промените след това сами видяхте какво се случи", бе коментарът на Матушев, като по тоази начин той намекна, че именно до мача с "оранжевите" е имал властта в клуба.

Собственикът пък Коко Динев заяви, че ще преспи и тогава ще реши какво да прави с Матушев.

От всичко, а и от показаната от Локо игра в последните седмици, показва, че отборът е в патова ръководна ситуация и пропилява с огромна сила шансовете си за евроквота.

Още по темата: общо новини по темата: 9
08.05.2011
28.03.2011
28.03.2011
28.03.2011
27.03.2011
26.03.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Матушев не е виновен за слабата игра на отбора след като нямаме изявен голмайстор защо критикуваме Неделчо след като той не може да влезне на терена и да вкарва всички положения.Видя се есента,че отбора играеше много добре и след завръщането си от Марбея нещо се обърка и това е или в ръководството а можеби и нещо футболистите да не се разбират да има препречквания между тях
на 18.04.2011 г.
0
 
 
Локомотив Пловдив проявява интерес към испанския специалист Хавиер Ирурета, който преди години правеше фурор с Депортиво Ла Коруня. В момента опитният наставник е безработен, след като за последно бе начело на Сарагоса Именно благодарение на 63 годишния тактик, Депортиво спечелени единствената си титла през 2000г., а също така още Купата на Краля (1995, 2000) и Суперкупата на Испания (2000, 2002).
0
 
 
Да не говорим, че бяха с изтичащ срок на годност!
-1
 
 
Фенчетата на ДПСпорт клуб Боталик 2011 се пукат от яд ! Да мълчат че ще ги видим !! На всички е ясно кой стои зад банката и ония пергели от пепси ви клецат правят си рекламките на вашия стадион без един лев да влезне в касата ви нали са спонсори ле .....на клуба или на феновете??
+7
 
 
Изиграни са 7 кръга от пролетния дял на първенството 2010/2011 г.; остават още осем. Пролетното класиране, взето изолирано от есенното, изглежда така: 1. Литекс 19т.; 2. ЦСКА 16т.; 3. Левски 16т.; 4. Черно море 14т.; 5. Миньор 13т.; 6. Берое 13т.; 7. Локомотив Пловдив 10т.; 8. Локомотив София 10т.; 9. Славия 8т.; 10. Академик 8т.; 11. Пирин 7т.; 12. Сливен 7т.; 13. Монтана 7т.; 14. Видима-Раковски 6т.; 15. Черноморец 2т.; 16. Калиакра 1т. Какви са заключенията? Литекс продължава убедително да води с най-много точки, с най-добра голова разлика, с най-резултатно нападение и с най-стабилна защита. ЦСКА и Левски са негови подгласници и с най-сериозни амбиции за второто и третото място. Миньор е най-прогресиращият отбор, а Черно море и Берое са прогресиращи отбори с ясни амбиции за Зона Европа. Локомотив Пловдив и Локомотив София регистрират известен регрес, но запазват шансовете си за същата зона. Що се отнася до Локомотив Пловдив, той е рекордьор по равни мачове (9), като във всички от тях беше доминиращият отбор, заслужаващ победата, но пропусна да я реализира поради малшанс и отсъствие на изявен голмайстор; ако пловдивският Локомотив беше взел полагащото му се от тези мачове, щеше да има 56 точки, колкото има и Литекс след 22 кръга, и щеше да бъде на едно от първите две места, с реални шансове за спечелване на шампионската титла, която му приляга. Така че в оставащите 8 кръга той може да докаже себе си, да постигне високата цел, да представи достойно Пловдив и пловдивския футбол - това е надеждата и упованието на всички истински пловдивчани, без значение дали са привърженици на самия Локомотив, на Ботев, Спартак или Марица. Успех, железничари! Ние сме с вас, не се отчайвайте от временните неуспехи! Убеден съм, че ви чака бляскаво бъдеще... Дяволът не е толкова черен, както някои се опитват да го представят!
0
 
 
тото динев плаща парите в отбора и той си решава на кой да ги дава --- на футболисти ли, на фолк-певици ли или на букмейкъри ..... нека да е жив и здрав тото-осеменителя защото май са му взели мярката вече - той ще ви оправи, буфери
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Май Коко Динев трябва да си събира багажа от Локо Пловдив!!! Продажници не ни трябват.А може да стане той тренер,да го видим колко е отворен!!! Евала на Неделчо достоен човек.
+12
 
 
Свалям му шапка на Матушев! Направи с отбора си запомнящи се силни мачове срещу говедата, морето, Латекса и т.н. И когато започнаха да му нареждат отгоре състава, си тръгна. Човек с достойнство е това!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: