ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев мина и през Загорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 23.03.2011Коментари (63)15129
© Plovdiv24.bg
Макар и трудно Ботев успя да се наложи при визитата си на Загорец с 2:1.
 
В 5-ата минута Ботев достигна до първото опасно положение в мача. Николай Манчев центрира от дясно, Байрев отклони топката в пеналта към Атанас Курдов, но нападателят стреля страни от вратата.

"Канарчетата" изцяло доминираха през първите минути на двубоя за разлика от своя опонент, но до чисти голови положение така и не се достигна до двете врати.

В средата на първото полувреме Атанас Курдов овладя една топка в центъра на терена, опита се да изведе на стрелкова позиции Тодор Тимонов, но защитник от Загорец се намеси блестящо и изби топката.

През втората част "канарчетата" започнаха по-активно двубоя и още в 47-ата минута реализираха първата опасност пред вратата на домакините. Светослав Асенов проби по крилото, подаде в пеналта към Атанас Курдов, нападателят стреля, но топката бе изпита от защитник на домакините, след което попадна в халфа Николай Манчев, той стреля но нацели горната греда.

В 60-ата минута още в първата си опасност пред вратата на Ботев, домакините от Загорец реализираха гол. Нападателят на домакините Кьосев излезе на стрелкова позиция и хладнокръвно реализира.

След гола "канарчетата" се хвърлиха в предни позиции с цел изравняване на резултата. В 64-ата минута Ангел Рахов бе оставен непокрит на границата на наказателното поле и с прецизен удар успя да изравни резултата.

Пет минути след изравняването на гола, Ботев получи право да изпълни дузпа. Йордан Минев проби по фланга преодоля играч на домакините, навлезе в пеналта и защитник на Загорец го фаулира. Зад топката застана голмайстора на "канарчетата" Атанас Курдов, който хладнокръвно вкара за 2:1.


Десет минути преди края на двубоя Ботев можеше да реши всичко в този мач. Капитана на отбора Манчев изведи по блестящ начин Илиян Христов сам срещу вратаря, но стража на Загорец се намеси блестящо и парира ударът.

В 85-ата минута домакините можеха да достигнат и до втори гол в мача. Голмайстора Кьосев излезе сам срещу Илия Николов, но стража на "канарчетата" се намеси блестящо.

До края на мача липсваха головите положения пред двете врати и така Ботев записа поредната си победа в Югоизточната В група.

 

Още по темата: общо новини по темата: 2
22.03.2011
22.03.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Ако има някой да мъти водата в отбора, ръководството трябва да е безкомпромисно! Не съм бил в Нова Загора, но не може да не се е забелязало, ако има такова нещо. Никой не може да ти причини злото, което сам можеш да си причиниш. Вместо отборът да се обиграва, може да бъде разбит от вътре.
+8
 
 
Успех за напред канари! Връщайте се в Агрупа да си правим дербито и да се радват хората не да гледаме Гонзовци и подобни цървули като Цонко от Каварна.
+7
 
 
Бях на мача и Лимона ни скъса нервите! Като го гледам май е разделил отбора на лагери и не подаваше на никой освен на Минев. Да се маха час по-скоро, че ще развали всичко направено досега.
+2
 
 
кви са тия загорец? в тази група не трябва да има резултат под 5 гола излагация
на 24.03.2011 г.
+5
 
 
поздравления макар и с дузпа накрая, Загорец са стабилен отбор
+7
 
 
Кво трудно бе майна ако беха повели в 47мата с гредата на Манчев тея пичове от Загорец отиваха на разгром...има и такива мачове
+9
 
 
Браво, честита победа, дано успеете да завършите без загуба. Иначе не е по темата, но аиде да подкрепим и Маричката нна финала на мача със Свинките четвъртък, сигурно ще стане шоу :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: