ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Лазаров: Левски излага България в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 23.01.2011Коментари (15)4711
© Plovdiv24.bg
Не е нормално да захвърлиш футболист с плик за боклук в ръка. Това може да се случи само в България, категоричен е Здравко Лазаров.

- Всички останахме потресени, когато го видяхме захвърлен като употребена вещ. Става въпрос за човешко същество. Просто нямам думи. Базил е и чужденец. По този начин Левски излага България пред Европа и целия свят. Лично аз още не мога да проумея случилото се с Карвальо и съм отвратен от начина, по който се отнесоха с него. Жал ми e за момчето, защото е с невероятен характер. Базил е подписал договор с Левски. Не е нормално месец и половина да държиш да го привлечеш на всяка цена, а изведнъж да се откажеш от него.

Източник: в. "7дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Спокойно,след 1-2 години когато и нашия Ботев влезне в "А" група..говедата и свинете ще ядът яко "пердах" на гостуванията в Пловдив.Ботев и Локомотив ще покажат Как го правим в Пловдив :)
+1
 
 
На говедата трябва безплатно да им се раздават презервативи, да не могат да се множат!!! Няма такъв отбор....даже и долните дивизии на арменското първенство, които да се отнесе по такъв начин с играч, които е закупил. Заслужават разтрел, като се почне с ония грозен дебил Гонзо, мине се през пернишките боклукчии, и се стигне до БФС-то, а там да падат перуки на поразия. Абе въобще, няма говеда, няма свине, всичко що е шоп е боклук, и трябва да бъде изметено на боклука. Само бат ви Венци ме кефи, ония поне ги реди всичките :D
+2
 
 
То това са говедата,другия път пак ги защитавайте за сметка на нас Ботевистите а те ще ви забиват нож в гърба.Разберете,че връга на нас пловдивчани не е съгражданите от другия отбор ами гнусните шопи.
0
 
 
Здравко е много прав,отнесоха се с Базил като с някаква стока второ качество и го унижиха много гадно. Аз се чудя как този играч иска все още да играе в "Кенефски",защтото след всичко,което се случи много други биха си събрали багажа и згърбили говедата.Явно шопите са се самозабравили и си мислят,че останалите клубове са пионки в техние ръце и могат да си правят каквото искат,но с нас ще гризнат дръвцето!
+3
 
 
се пак тфа е България бфсто покрива постоянно софииските отборчета те правят далавери цска зеха половината отбор на сливен пари дадоха ли им НЕ зеха от ботев 3ма 4ма дадоха ли пари не ботев фалира се пак тфа са 600 000 лв левски зима карвальо доколко знам пари не са дали аре да бяха дали поливин милион да видим дали ще искат да го върнат мама и стара шопска
+2
 
 
Епа да може тва момче Карвалио да ги осьди за морални щети ще е супер. ПА говедото сие говедо. Разпиляха футбола в Бьлгария даги таковам и грандовете.
+1
 
 
Момчета, футбола ни е затънал тотално в лайна заради кръга БФС-ЦСКА-Левски. Младите момчета по клубовете са тотално деградирали по отношение на ценности и затова основна вина носи схемата - в клуба си не можеш да се развиеш, ела в "лъсквата столица" в големия отбор. А там ги третират като роби, като работна ръка и им обясняват, че така седят нещата; а те са млади. Аз съм за тотална чистка, даже да умират всички в измисленото БФС, и съм готов да се вдигна още сега
+4
 
 
Не че нещо, но ако на Базил де Карвальо му подскаже някой,че може да предяви граждански иск срещу Лефски и да поиска едно тлъсто обезщетение за нанесени морални щети (и не само) аз просто не виждам начин, по който може да загуби делото !Което на всичкото отгоре ще има и широк обществен отзвук....а при такива дела,съдиите са особено стриктни в прилагането и на буквата на закона дори ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: