ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Продължават пробите на Дюран, заминава с Локо за Марбея
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:07 / 22.01.2011Коментари (15)4806
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев коментира първият етап от подготовката, който завърши като тренировъчен процес днес, а утре с контролата с Пирин в Благоевград приключват и контролите.

"С мача с Пирин приключваме първият подготвителен лагер" - сподели Матушев - "Почти всичко, което имахме като програма го изпълнихме. Добре, че и времето бе с нас. Радващото е, че няма контузени. Момчетата са малко уморени, но това е нормално за този период от подготовката. Що се отнася до състава, това, което имахме като идея го изпълнихме на 90%. Привлякохме класни футболисти. Да се надяваме, че ще се подготвят добре. Имаме време да ги адаптираме към нашия отбор и нашата игра. С контролите в Испания ще избистрим състава.Не е изключено и там да дойдат хора на проби. От мача с Вихрен не мога да кажа, че съм доволен от новите и това, което те показаха, но ви казах, че има в тях натрупана умора. За целите, които сме си поставили те ще успеят да ни помогнат. Йордан Тодоров, който вече е играл за нашия тим, е с огромен опит и в евротурнирите. Дюран засега е част от нашия отбор."

В събота срещу Пирин Матушев отново ще пусне в игра всичките налични футболисти. Мачът е от 14:30 часа на стадион Христо Ботев в Благоевград.

"На всеки един ще дам шанс" - заяви Матушев - "В Испания ще избистряме състава за първия официален мач срещу Видима Раковски."

Не е отшумял случая "Базил дьо Карвальо", а Неделчо Матушев остана в страни от него. Все пак той е последният наставник на Базил по време на официални срещи. Какво е неговото мнение за случващото се с Базил де Карвальо?

"Базил ни спечели нас преди всичко като човек" - споделя Неделчо Матушев - "Той е възпитано момче, много интелегентно. Беше много положителна частица от нашия отбор.Отделно с футболните си качества помогна на Локомотив да заеме през есента това място в класирането. Жалко, че се случи това нещо с него. Той е отсъствал от мачовете само след наказанието срещу Миньор, а от тренировка не си спомням да е отсъствал. Не мога да разбера и не искам да знам какви са причините за случилото се с Базил, но той беше наранен от цялата ситуация, но той е силен характер и аз смятам, че той ще успее занапред."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Горе главата Локомотивци ,ние сме велики!
+5
 
 
Катеричка рунтавелка, се качила на табелка и написала с молив.....
+4
 
 
Чакаме минимум 10 победи през пролетния полусезон.Само ЛОКО!
+4
 
 
Неделчо уверено ни води към зона Уефа
+3
 
 
някой да знае дали ще дават контролата с пирин някъде че в последния момент той пич дет щяхме да ходим го викнаха на работа :(.....мерси предварително
+17
 
 
Засега всичко върви по план. Само положителни новини идват от лагера на отбора на Пловдив. Напред и нагоре черно-бели великани. Ние пак ще се върнем на върха. С Локо до живот!
+18
 
 
Чакам добри новини от Благоевград...!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: