ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (22)
Общината дава 300 000 лв на футболните клубове, купувайки билети за мачовете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:51 / 20.01.2011Коментари (45)10558
© Plovdiv24.bg
От завършилата преди минути пресконференция на кмета стана ясно, че 300 хил. лв. от бюджета на общината ще бъдат разпределени между четирите футболни клуба в града като приоритет са двата пловдивски гранда Ботев и Локомотив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

С тази идея Славчо Атанасов намери решение на чл. 32 от Закона за физическото възпитание и спорта, който категорично забранява вкарването на общински пари във футболните клубове. С тези 300 хил. лв. ще бъдат закупени около 100 000 билета за домакинствата на футболните клубове в Пловдив. Това как ще бъдат разпределени билетите ще решат самите клубове.

"Не мога да разбера защо БСП се противопостави срещу моята акция, акцията за безплатните детски градини, като аз съм голям фен точно на тези детск

(C) ПОТВ
и градини, но за да станат безплатни на община Пловдив са й нужни 3 млн. лв, които тя няма", каза Атанасов.

На пресконференцията присъства финансовия директор на Ботев Иван Йотков и администратора на Локомотив Илко Дойчев, които приветстваха решението на кмета, защото купуването на билети реално значи наливане на свежи пари в тях и по-пълни трибуни.

"Винаги в кацата с меда ще се намери някой да пусне капката с катран, това е типично за географските ширини, в които живеем. Смятате ли, че до края на мандата си трябва да се затворя в кабинета си и нищо да не правя, за да не ме обвиняват в предизборна кампания. Не, ще работя до края", отговори кметът на обвиненията в общественото пространство за закупуване по този начин на евентуални гласоподаватели.
Още по темата: общо новини по темата: 7
14.07.2011
14.07.2011
07.03.2011
24.01.2011
24.01.2011
24.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Момчета квото и да говорим сичко е излишно ние говорим тука но никои не го отразява истината е една видят ли се локомотивец и Ботевист няма начин да не стане нещо просто има голяма умраза между феновете на 2та клуба и това е факт ! МОже при по големите да не е чак така но в момента в Пловдив е така има голяма умраза между 2-та клуба и то се пренася от поколение на поколение това нещо !
0
 
 
Не е редно по този начин.Ако ще дава,по-добре да са насочени към детско юношеските състави,а не келешите да ги изпият като премии....
-1
 
 
ТОЗИ /Сл.А./ има картон в психодинспансера и това може да се провери от тези, който му се вързват на евтиния популизъм!
+2
 
 
Според мен поправилно ще е парите да не се дадат под такава форма, защото по този начин клубовете могат да си ползват както си искат. Примерно да си уредят вместо във Варна да речем лагер на Ибиса. Правилното ще е да се подпишат договори, в които клубовете да се задължат да похарчат тези пари за детско-юношески спорт.
+3
 
 
Ако общината не помага на футбола-защо не помага.Ако реши да помага-защо на футбола ,а не за друго.Калпав народ,затова е на този хал тази държава.Този" народ не може да бъде единен,а такъв народ най лесно се управлява....Иначе адмираций към кмета,идеята е добра,трябва да се помогне на клубовете .
-2
 
 
Хубаво решение,клубовете щом го приемат редно е кибиците от форума да замълчат.
+5
 
 
СМЕшНА ДЪРЖАВА СМЕшНИ ОБщИНАРИ СМЕшНИ ОБЕщАНИЯ ДА ГЛАСУВАМ ЛИ шМА ХВАНАТ ......
-4
 
 
Кмета ни е полудял. Защо трошите нашите пари за глупости. Славчо и компания ще откраднат поне половината.
+7
 
 
Не е хубаво де се говори лошо по адрес на хората, направили те човек Георги Иванов стана човек в Локомотив (Пловдив). В Левски наистина го направиха звезда, но без огромния гръб на Христо Бонев, таранът щеше да си остане поредната майна с интересен прякор за местна консумация. Та Зума рискува да падне от Люксембург в световна квалификация, залагайки на Иванов като титуляр. Причината - искаше да му прави имидж и да го продаде някъде, за да закърпи положението на "Лаута". По-късно точно Бонев прекара работодателя си Николай Гигов в името на своето протеже. Зума направи всичко възможно Иванов да отиде в Левски за по-малко пари, а не в "Надежда", където беше треньор, защото виждаше, че в Локомотив за Гонзо няма бъдеще. И днес същия този Иванов обяснява, че от Локомотив се държат нецивилизовано по случая "Базил де Карвальо". Защо? Защото хората си искат парите по договора, който самият Гонзо подписа. Ама Карвальо имал контузия? Че той си я имаше и преди да дойде. Шефът на Левски нещо обърка родния си клуб с пършива плеймейтка. Тях можеш да ги изчукаш и върнеш с някаква рекламация. С футболистите е по-друго. И Иванов трябва да го знае особено добре. Защото тези, които му даде Локомотив - Гара, Милиев, Акалски, сега му крепят имиджа. Без тях, без продукцията от "Лаута", днес Гонзо щеше да е обикновен безработен. Хубаво е да си го припомня, когато следващия път пак си отвори устата по адрес на тези, които го направиха човек.
+3
 
 
Евтин популизъм. Да ги бяха дали за помощните терени около стадион Пловдив, или на футболните стадиони щеше да е 100 пъти по-добре. Все пак стадионите са общинска собственност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Потвърдено! Националният отбор на България ще домакинства на стадион "Христо Ботев"
Школата на ФК Пловдив с шестима национали на България
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Юношите на Спартак с две победи на "Тодор Диев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: