ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (8)
Фенклубът на Локо обмисля десант на феновете в Марбея
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 13.01.2011Коментари (23)6949
© Plovdiv24.bg
Ръководството на фенклуба на "черно-белите" обмисля да предложи на феновете оферта за екскурзия до Испания, където любимия им отбор ще проведе втората част от зимната си подготовка. Заради особеностите с въздушния транспорт до Марбея, подготвяния вариант за пътуване до Иберийският полуостров е свързан с престой от седем дни, през които запалянковците ще изгледат два или три мача от силния турнир, в който участват отбори като ЦСКА (Москва), Спарта (Прага) и Шахтьор (Донецк). Въпрос на късмет е обаче "смърфовете" да премерят сили с някой от гореизброените. По предварителни планове офертата ще включва пътуване със самолет на 1-ви февруари и завръщане в България на 8-ми или 9-ти, също по въздух. Клубът на привържениците ще организира и извън-футболна програма, повреме на престоя на участниците в екскурзията, като все още е неясна цената за записване. Очаквайте подробности по темата в следващите дни.

Източник: Lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.01.2011 г.
+2
 
 
Жълтите селяни къде ще правят подготовка да минем на връщане да ги зарадваме? Ооо, то пък Бресник не е по пътя за Малага, жалко!
-4
 
 
Ха-ха.Първият мач при Коко Динев в София срещу ЦСКА заявени 2000 билета-изкупени 800.Факт.Какъв десант.Това не е Марково а Марбея.
+3
 
 
Ами Лудогорец е по-ГОЛЯМ от "БотеликЪ" СопУт
+3
 
 
Ами ГОЛЕМИТЕ правят ДЕСАНТ в Марбея...!!!! "Другите" в СопУт..!!! Под другите,разбирайте "НЕЩАСТНИЦИТЕ"..!!!!
+4
 
 
Изчезвай в Сопот, бе селяндур потен.Докато ние ще играем из Европа вие ше си останете същите мишки дето се радват на победи над грандове като Гълъбово и Харманли.
на 13.01.2011 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Жълтур, вместо да се замислиш защо Курдов избра колоса Лудогорец а не сдружението, пишеш глупости тук.
на 13.01.2011 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 13.01.2011 г.
+8
 
 
Един вариант за хотел на 35 км от футболният център за който ще се играят мачовете! Коста дел Сол – 01.02.2011-08.02.2011 _____ Цената 485 евро включва: - самолетен билет с полет на авиокомпания България Еър; София –Малага -09.30-12.25 Малага-София -13.15-17.50 - трансфери аерогара - хотел - аерогара; - 7 нощувки на база закуска, обяд и вечеря /вода и вино/ в хотел категория 4 звезди Хотел Лас Палмерас –Фуенгирола http://www.hotel-laspalmeras.com/ - 2 полудневни екскурзии- Mалага – Полудневна екскурзия - Включена в цената Ще посетим Малага , столицата на провинцията, старата част на града, известната цитадела и ще се насладим на гледките, които се откриват от замъка. Ще направим туристическа обиколка с местен гид. Малага – открита от финикийците- се намира на брега на хладките, сини води на Средиземно море, окъпана от жаркото андалуско слънце. Нейната слава, в туристически аспект, идва главно от курорта Коста дел Сол, който е известен с едни от най – топлите и приятни климатични условия на Иберийския полуостров. Там слънчевите дни са толкова много, че ще е странно, ако по време на вашата визита времето е облачно. Без съмнение притежава и необикновени чудеса, както в столицата, така и в провинцията, свидетелство за една велика и много древна история. Градът е весел и уютен, с многобройни градини и ще ви очарова с андалуската грация на арабската архитектура. Но Малага е известна не само заради своите сгради, а и поради факта, че е родно място на Пабло Пикасо, за когото можем да си спомним в музея Пикасо. Малага е един от най – посещаваните градове в Европа. Сред паметниците които ще посетим, се открояват Катедралата, чието строителство е започнато от Диего де Силое през 1528 година, наречена „La manquita”, тъй като е недовършена; руините на замъка Хибралфаро, една арабска крепост от XIV век, където има възможност за почивка. Ще опознаем града чрез „панорамен тур” от нашия автобус. Следобед ще има и свободно време. Връщане в хотела. Михас – Полудневна екскурзия – Включена в цената Обиколка с екскурзовод на стрия град, който е в арабски стил и е разположен върху един склон на планината със същото име. На това място, като от един голям балкон с изглед към Средиземно море, сред планинския пейзаж се издига – с малките улички, между които се виждат църкви и параклиси. Околностите на Михас пазят археологически останки, които са доказателство за богатото праисторическо минало на селището - медицинска застраховка; - екскурзоводско обслужване на български език. Цената не включва: - 25 евро такса обработка и резервация. - летищни такси- 80 евро Доплащане за настаняване в индивидуална стая: 105 евро Автобуси Фуенгирола до Марбея от 6.30 сутринта на всеки 30 мин до 22,30 . Пътува се 1.15 мин Цена:1-2 евро
+5
 
 
Жалко,че трудно бих могъл да се измъкна от работа за толкова време по това време на годината.Ще е уникално преживяване.Иначе,доколкото си спомням в Тенерифе имаме фенклуб :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Безплатни тренировки и много награди днес на празник в район "Тракия"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: