ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Карвальо вече е играч на Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:16 / 09.01.2011Коментари (84)9159
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Базил дьо Карвальо започва от утре тренировки с Левски, като преди това ще подпише контракт с клуба. Това стана ясно, след като спортният директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо и мениджърката на футболиста - мадам Сокена Ба стигнаха до договорка за личните условия на голмайстора.

Както е известно, агентът пристигна вчера в София, за да се срещне с Левски, но след няколкочасова среща не бе постигната договорка и поради това срещата продължи и днес, когато на практика Карвальо стана играч на 26-кратните шампиони.

Двата клуба се бяха споразумели за трансфера още преди няколко дни, като това бе потвърдено от президента на "смърфовете" Коко Динев. Така Карвальо ще бъде представен утре сутрин на "Герена" преди първата тренировка на столичани за 2011 година.

29-годишният сенегалски нападател записа 13 мача, вкарвайки седем гола в "А" група, като също така се отчете с три асистенции през изминалата есен с екипа на Локомотив Пловдив. Карвальо е играл още в отборите на Льохан, Сошо, Седан, Брест и Старсбург.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не знам някой отбор с някакви притенции който да си продава основните футболисти по средата на сезона и то на пряките си конкуренти. Дори ЦСКА и Левски продават навън. С такова текучество никога няма да бъдете нещо повече от сателит - отбор който тренира футболисти за софииските "грандове".
+1
 
 
Аз пък съм съгласен с тази продажба-щом дават половин милион лева за 30 годишен играч,дето сме го взели без пари-да го взимат!Вярно,че е добрър играч,но все пак база ли имаме,стадион ли имаме,в Европа ли играем за да му вземем повече та дори и в чужбина.Като гледам къде продаваме играчи-чорбата в нискоразредни отбори в Русия,Латекса и говедата в турски слабаци и китайци,това е съвсем нормално.А Карвальо доийде на пожар 5 дена преди старта на първеството.
0
 
 
Вижте сега к'во пичове, гледам от остроумни коментари по остроумни... кой разбирал кой не, имало чак маскирани жълти мисирки! Ние сме най верните фенове в България и така ще си остане и за напред, и пак ще си подкрепяме любимият отбор! Да ви кажа чесно боли к*ра ме за Карвальо, но ме е яд, че ръководството явно има някаква фантастична система с която да спечели купата и да вземем 3-тото място с отбор който отново ще трябва да минат 4-5 кръга докато я се обиграе я не ... Дай боже да играем в Европа, но всеки знае, че за да вземеш пари от евро турнирите ти трябва обигран боеспособен отбор който не се гради за 5-6 месеца. Просто да не се правят изхвърляния от този род купата е наша! Къде е купата? Недай си боже да чукана на дърво нещо да се случи на Здравко... пффф направо не ми се мисли .... Абе е*и му майката ... к'вот стане стана. На всички пожелавам пролетата в един глас често да ни се случва да запеем отново... "НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТ, НАЛЕЙ ДА СЕ НАПИЕМ ...." ПО ГОЛЯМ ОТ ЛОКОМОТИВ НЯМА! САМО ЛОКО
+3
 
 
Абе майна каква е тая масова истерия заради Базил и защо много от вас ни отписаха за пролетния полусезон.Нищо толкова не е станало продали сме били Карвальо ами вижте,че това е масова практика във всички конкурентни ни отбори-ЦСКА-Спас Делев,ЛОКО СФ-Дерек Асамоа,Левски-Гара Дембеле,за Черноморец пък да не говорим,Берое СтЗ също си продава една от звездите на ЦСКА изобщо не виждам защо е цялата тази драма дето се разрази днес.Това е нормална практика на всички отбори и в тези трудни времена кой както може отцелява,Коко Динев също се нуждае от средства за да издържа отбора и да оправи стадиона той не е бездънна яма и с парите от Базил ще направи със сигурност нещо полезно за Локомотив,а що се отнася за целите ни аз съм сигурен,че ще се класираме за Лига Европа дори и без Карвальо,защото ядрото на отбора се запазва,а и определено ще бъдат взети нови попълнения,които ще вдигнат класата на отбора.Споко и само ЛОКО!
+3
 
 
какво мрънкате само-карвальо та карвальо,добър футболист е но нали от някъде трябват и приходи,а коко само за година одруса говедата с над милион лева,или някой си мислят че от билети се печели много. само като си спомня къде бяхме преди година и се ядосвам на мрънкачи като вас,каква е тази комплексарщина някой ви бъзикнал че сме "сателит" на говедата и вие давай да мрънкаме. така се издържа клуб взимаш ефтино продаваш скъпо и същевременно отбора си върви.
+3
 
 
Преди време написах тук,че ясно трябва да се кажат приоритетите - или събираме пари за база,а с класирането и купата-каквото стане,или гоним успехи и Европа.Събрах мнооого минуси.Не,че ми пука.Но на всеки,който мисли с главата си,вече е ясно,че с постоянни промени в състава трудно ще постигнем обявените цели.А да се тръби отсега(Зума),че купата е наша,е прекалено смело и безотговорно.Ако не я вземем,пак ли съдиите ще виним?!Лично на мен,при цялото ми уважение към Коко,ми писва от противоречието между цели и политика на клуба.Искам някой ясно да заяви РЕАЛНИТЕ приоритети,само това.Дори да не се случи,аз пак ще съм на ЛАУТА,защото с едно съм съгласен със Зума - никой не е по-голям от ЛОКОМОТИВ!!!!!
+3
 
 
Че за к`во ни е да ставаме голям отбор? На един малък град като нашия два големи отбора са му твърде много. Така че, ние ще седим и ще чакаме Юли Попов и Кольо Плъха да направят от "Ботев" голям отбор. След като им минат настинките, разбира се. Те "Спартак" направиха голям отбор, та "Ботев" ли няма да ги направят?Това, което прави Коко Динев е просто един от начините да издържаш футболен отбор - да купуваш евтино и да продаваш скъпо. Коко Динев поне го прави добре. После, и други отбори в челото остават без водещи играчи - "Локо" София се разделят с най-добрите си нападатели - Асамоа и Генков, "Черноморец" си продават чужденците, "Левски" също се мъчат да продадат Дембеле. Впрочем при нас пък се връща Данчо Тодоров, което си е един плюс за отбора, а сигурно ще има и още нови. Ние не сме нито "Реал" Мадрид, нито "Манчестър сити", за съжаление. А и ако парите се влагат освен в издръжката на отбора още и за подобряване на базата, не виждам за какво да сме недоволни. Който може по-добре, да купува отбора и да го издържа.
0
 
 
нека някой си спомни за трансверната политика на Локо при Жоро Илиев и да направи сравнение с това , коета става сега. Нито ще вземем купа, нито ще играем в Европа. Станахме втория отбор на говедата за съжаление
0
 
 
Абе не мога да ви разбера какво се бъркате в работите на Константин Динев? Вие ли давате пари за Локомотив Пловдив? Вие ли издържате отбора? Този човек е направил толкова много за нашия клуб, за толкова малко време, че можем само да се молим на господ да е жив и здрав! Нашият благодетел може да не е бъкан с пари, но знае как да инвестира и това е много по - важно. Продал Карвалъо, продал Дембеле.... и какво от това? Искате стадион, искате школа, искате отбор, искате евротурнири, ми не може всичко на един път, майна, разберете го! Ние сме малка държава и един отбор не се издържа лесно от един човек. И вместо да мислите глупости, и да бъдете негативно настроени към нашия президент, се замислете къде щяхме да сме сега ако той го нямаше! И искам да ви попитам вие от Локомотив Пловдив ли сте или от Базил де Карвалъо??? Кой е по - важен за вас? Някакъв 30 годишен играч или бъдещето, което се изгражда чрез инфраструктура и бази? Ако не играем в Европа тая година, какво светът ли ще свърши, или няма да спрете да ходите на мачове и да обичате отбора, като някой други "червени" фенове ли? Стига сте се излагали! Нашата работа не е да съдим нашия президент за начина, по който се разпорежда с парите и как инвестира. Нашата работа е да подкрепяме отбора, да го следваме където и да иде, и да сме зад него, както в добри, така и в лоши времена! Неща, които ги можем най - добре в България. За това спрете да хленчите, като ощипани моми, ами се стягайте за един луд черно - бял пролетен полусезон. Бъдете сигурни, че Коко ще намери класни заместници. Пред Локомотив Пловдив хубавите моменти тепърва предстоят! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ! ЛОКО ДО ЖИВОТ!
-2
 
 
Като гледам коментарите и се 4удя, дали пове4ето от тях са написани от фенове на Локо ? На мен също ми е много болно, 4е така се развиват нещата, но след като отбора върви не ме интересува дали играе Карвалъо или друг. Като не ви харесва Коко, върнете Галка ! При нея беше по-добре. 4овека доиде в безнадежден за нас момент, вси4ки с времето взехме да го боготворим. В един момент стана лош. Слезте на земята хора. Това не е присъщо мислене на истински Локомотивец. Казаха ви за евротурнири и литнахте в небесата все едно, 4е сме Барселона. Истинският Локомотивец си подкрепя отбора, без зна4ение кои играе в него. А не ска4а срещу 4овека, които първи в нашата история прави нещо по базата. А без база, няма футбол. Замислете се и се извинете за вашите писаници срещу Коко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: