ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: До дни Карвальо е футболист на Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:37 / 08.01.2011Коментари (35)6858
© Plovdiv24.bg
Сагата около трансфера на сенегалския футболист на Локо(Пд) Базил дьо Карвальо е на път да приключи. Президентът на Локо(Пд) Коко Динев разясни каква е ситуацията.

"Базил е на 99 процента на "Герена", разкри босът на "смърфовете" и допълни: "Имаме вече устна договорка с отбора на Левски за Карвальо. А когато ние влезем в устна договорка това означава, че нещата са повече от сигурни. Подписът на Карвальо със "сините" е въпрос на няколко дни", заяви Динев.


Отбори от три държави искат да привлекат защитника на Локо (Пд) Юнес Бенжелюн. "Става въпрос за тимове от Германия, Израел и клуб от втора френска лига", обяви босът на "смърфовете" Коко Динев.

За това дали интересът от Левски или от други български отбори към Бенжелюн продължава Динев допълни: "Както ви казах, засиленият интерес към Юнес е от отбори от тези три страни."

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ясно ...бате ви Коко е тук да си върти бизнес с футбола...."купувам-продавам ", може и "давам под наем"....Като отвреме навреме ще хвърля малко прах в очите на феновете.....Комисионерите около него- Узунов и Бонев и гък няма да кажат,защото ПАРАТА за тях е над всичко и всички ! ..Таааа, чакайте силен отбор за Европа, уважаеми...Абсолютна гаргара с феновете е това....дано имат очи да ви го обяснят по някакъв начин ..как става така,че всеки който блесне и покаже талант, бива продаван на мига
+3
 
 
Представям си ква трансферна истерия щеше да се получи, ако Здравко беше 3-4 г. по-млад.
+4
 
 
Наистина 30 годишен футболист е добре да бъде продаден, ако има интерес към него, защото скоро може да бъде късно. Футболът, освен страст, е и бизнес! Карвальо не бе на нивото на Гарата! Гледам че са викнати на проби около 25-26 годишни, което е за предпочитане! А тези изказвания , че купата била наша - с цялото ми уважение към легендата Зума е по-добре да се говори по-малко! Добре ще бъде да стават частични и поетапни ремонти на стадиона ни, а другото ще си дойде от само себе си!
+8
 
 
Знам,че на много от феновете това което ще напиша сега няма да им хареса но това е моето мнение като предварително казвам,че искренно ми се иска да не съм прав но си мисля,че с тези действия на собственика на Локомотив аз съм прав но времето ще покаже.Според мен Коко процедира така както е правил в Сандански без да си дава сметка,че това не е Сандански,а Пловдив решил е човека,че ще си върти игричките с мениджърите ще препродава футболисти и ще печели в което няма нищо лошо но защо се опитва да лъже феновете на Локомотив с цели като тази за спечелването на купата на България и участие в Европа като самият той прекрасно знае,че с така водената от него политика това просто няма как да стане.Всички гледате футбол и сте наясно,че сериозен отбор не се прави като през 4-5 месеца се продават добрите футболисти и се купуват на тяхни места нови които също са с добри качества но просто липсата на сработка ще попречи отбора да постигне нужните и искани от всички вас резултати.Казвате искал да оправя стадиона,базата ок,това е чудесно ако е решил да я прави с пари от подобни трасфери поне да си го каже приоритет е стадиона а не класиране в европейските турнири и че тази цел ще се гони когато се оправи стадиона и се стабилизира финансово клуба.Христо Бонев излиза и заявява купата е наша,ами ако стане така,че това не се случи ще станете за смях на феновете в цяла България и най вече на едни със жълти шалчета.Убеден съм,че на никого от вас не му се иска да сте сателит на Левски но с последните трасфери по оста Лаута-Герена какво му остава на човек да си мисли.Жалко е че така и не се намери истински локомотивец и пловдичанин да поеме отбора защото само човек убеден фен на отбора би поставил на първо място доброто на любимият си клуб пред личната изгода.Според мен господата Динев,Бонев и Узунов хвърлят прах в очите на верните черно-бели фенове с приказки за класиране на отбора в тройката и спечелването на купата на България и участието в европейските клубни турнири.Жалко е защото вие като фенове не го заслужавате но за съжаление гореспоменатите господа са на друго мнение.Все пак успех и дано да не съм прав и ще се радвам ако пловдивският Локомотив постигне нещо значимо през вторият полусезон.
+1
 
 
карвальо е на 30 години и ако не се продаде сега следващата година никой няма да го иска.ако говедата дават 350 000 евро за футболист взет без пари цената е добра,щото няма как да вземем повече.карвальо ще е в левски само,ако продадат гарата,а коко и от там ще лапне кинти.в крайна сметка човека дава парите.искаме стадион, а не щем той да печели.дано просто да намерим и негов заместник и да е жив и здрав здравко лазаров,щото той изкара повечето мачове, а не карвальо
+6
 
 
Как ще се преборим за Лига европа кат продаваме лидерите на отбора тази политика е грешна ли4но мое мнение
+4
 
 
КОКО КАТО ПРИЛАГАш ТАКАВА ПОЛИТИКА ПОНЕ НЕ КАЗВАЙ 4Е ИМАш АМБИЦИИИ ЗА ЛИГА ЕВРОПА ТАКА НЯМА КАК ДА СТАНЕ САМО ДА ПРОДАВАМЕ САМО НА ГАДНИТЕ шОПИ
+2
 
 
За съжаление си прав, но тази политика на Г-н Динев, вече не се долюбва от наша страна. Има известна логика, защото връзката му с мадам Ба доказа, че е печеливша и тук ще идват добри играчи, но ако искаме да играем в Европа, трябва да изградим стабилен тим, които се изгражда със времето, а не да въртим алъш вериш, говедата като толкова им трябва нападател що не вземат Саканоко например, щото е тотален баберик. Дано на контролите в Марбеа нападателите, които взимаме покажат някаква класа, щото без Базил нещата не стоят добре за нас.
+1
 
 
Много е просто-големите пари са в Европа.Ако искаме да се класираме там не трябва да продаваме най-добрите си играчи. А класираме ли се там ще получим добри пари от УЕФА за самото класиране,а отделно Базил или който и да е ше ги гледа половин Европа и шансът да се продадат за добри пари е доста по голям.Но ако продалжаваме да ги даваме така на говедата може и да не стигнем до евротурнирите
-2
 
 
Има една стара българска поговорка,която казва,:"Който плаща,ТОЙ ПОРЪЧВА музиката"...!!! Костадин Динев ПЛАЩА,разбирасе,че ТОЙ ще поръчва.... И,моля тези от бирената фабрика /или от СопУт / да не коментират,ТУК....!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: