ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
350 000 евро + 30% от следващ трансфер от Левски ако искат Карвальо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:14 / 07.01.2011Коментари (14)3848
© Plovdiv24.bg
Вече е ясен заместникът на Гара Дембеле в Левски. При евентуален трансфер на голаджията на "сините" в чужбина, той ще бъде заменен отово от нападател на Локомотив (Пловдив) - Базил дьо Карвальо.

Президентите на двата клуба- Тодор Батков и Коко Динев са се разбрали за трансферна сума от 350 000 евро за Дьо Карвальо. Сделката ще стане факт обаче само, ако "сините" успеят да продадат Дембеле.

Парите за нападателя ще бъдат изплатени на траншове, а освен това, подобно на преминаването на Гара в Левски, и сега Локомотив ще запази 30% от следващ трансфер.

Източник: Ринг БГ

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Сумата ще е на 3-4 транша!!Гаранция от говедата-0!!!"Заразени"от примера на Цура,"недосегаемите"ще клатят по-малките отбори!!!Карвальо е на 31-за нов трансвер-забравете!!Тоест-30№ги няма!!Къде е ползата???Превърнахме се в откровенни донори на говедата!!Ако някой друг президент/ша/правеше тези неща-щяхте да оревете орталъка!!!За Коко-всичко е позволено!!Свалете розовите очила!!Не се превръщайте във жълтурите от Сайгон/Сопот/!!Според тях ,всичко е ОК!!А са в лайната до шия!!!Нашите цели са по-високи!!Отбора е много по-класен!!По този начин -всичко се обезсмисля!!Рано,или късно трябва да се пробие в Европа!!Тогава ,пазарът за футболистите ни ще е друг!!С такива периодични обезкървявания-всичко губи смисъл!!
+3
 
 
Гарата няма да го продат то т'ва е ясно. Прекалено взеха да спекулират говедата, в Блекбърн го искали в Локо (Москва), Турцие.... ама никой от големите отбори неще да си вкара таралеж в гащите с Дембеле! Карвальо остава в Локомотив, пари от другаде ще дойдат за стадйона спокойно. Стартът на сериозната реконструкция е факт. Така, че продължаваме да подкрепяме отбора а скоро със осветление и под козирка!FORZA LOKO
+7
 
 
Колкото и мн хора да не са съгласни с политиката на клуба,нищо не би се променило,защото Коко Динев не би искал да налива от пусто в празно.Малко хора като него дават пари,влагат ги и доказват намеренията си.Празни приказки не се подхвърлят и всичко се прави в името на просперитета на тима,а футболисти ще идват и ще си отиват,защото те са златна мина,която носи печалбата на президента,която дори и някой от нас да беше,не би отказал.Всички сме наясно в какви мътни води се намира нашия футбол и какви подземни кръгове са превзели всичко,а местата в групата се нагласят на кръглата маса.Ние сме фенове,които сме закърмени с идеята за отбора ЛОКОМОТИВ и тя никога не би погинала,защото обичта към отбора е една,а играчите в него са хиляди.ЛОКОМОТИВ Пловдив ДО ГРОБ!
+3
 
 
Това отдавна не е новина! Базил е договорен преди няколко седмици и просто е въпрос на часове или дни този трансфер да бъде обявен официално! Ако обаче това наистина са финансовите параметри,трябва да бъдем повече от доволни! Все пак Базил е на 30 години и едва ли догодина някой щеше да даде толкова пари за него въпреки страхотните му футболни качества! Ако тое единствения трансфериран наш играч,просто няма от какво да се притесняваме! Отпред имаме (за мен) страхотния Раймонди,Данчо,Здравко и перспективния Абушев а със сигурност ще бъде привлечен минимум един класен таран!САМО ЛОКО!
+1
 
 
Дано да го продадем. Ужасно много се нуждаем от пари в този момент когато подобряваме стадиона. А е ясно, че Коко няма как да продължи с реконструкцията без постъпления от свежи пари. В този момент един играч като Карвальо не значи нищо за нас. На много по високо място е стадиона и неговия ремонт - осветление, козирки, терен, нова трибуна - това всичко се прави с много пари, а без продажби на играчи няма от къде другаде да дойдат! Айде дано стане този трансфер,и да вземем тези 350 000!Айде Батка, давай мангизите
+6
 
 
И без Базил, пак ще мачкаме.Ние сме Локомотив, и можем без всеки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: